Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

6 db találat

fém álmennyezet

kifejezésre
1

Fém álmennyezet keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Metalweld Kft.

  Metalweld Kft. - Fém álmennyezet - Tudakozó.hu Metalweld Kft. - Fém álmennyezet - Tudakozó.hu Metalweld Kft. - Fém álmennyezet - Tudakozó.hu Metalweld Kft. - Fém álmennyezet - Tudakozó.hu Metalweld Kft. - Fém álmennyezet - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Fehérvári út 144.

  Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és az egyedi kivitelezésben szerzett gyakorlata alapján vállalja -kisebb sorozatban is- fémszerkezetek, hegesztett berendezések és részegységek gyártását. Igény szerint a tervezési szakaszban gyártáselőkészítő szaktanácsadást nyújtunk. Vállaljuk továbbá különféle berendezések, gépek, eszközök törött. kopott részeinek javító hegesztését a lakosság részére is.


  Részletek
 • 2. Ház-Profil Kft.

  1147 Budapest, Telepes u. 35/a.

  Korszerű könnyűszerkezetes építési technológia és szárazépítés mesterfogások. Ezen kívül minden igényt kielégítő szolgáltatások nyújtása, valamint építési hitelek teljes körű ügyintézése.


  Részletek
 • 3. Saint-Gobain Isover Hungária Kft.

  8300 Tapolca, Halastó u. 5.

  A francia SAINT-GOBAIN multinacionális vállalatcsoport 60%-os részesedésével a világ legnagyobb ásványgyapot (üveg- és kőzetgyapot) gyártó cége. A SAINT-GOBAIN Németországban és Közép-Európa hét országában a régió egyik legnagyobb francia vállalatcsoportja. A vállalatcsoport szakterületei a következők:
  ? Síküveg, üvegpalack, üvegszál, üvegtextíliák gyártása, forgalmazása.


  Részletek
 • 4. Minőség és Megbízhatóság Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  8000 Székesfehérvár, Csutora u.19

  Egyszerű és gyors megoldásra vágyik?

  Akkor válassza a száraztechnológiát! Hogy miért? Mert gyors, pontos, precíz munka végezhető el vele és a hagyományos technológiához képest, 1/3-ára csökken a kivitelezés ideje anélkül, hogy az a minőség rovására menne!

  Ne veszítsen értékes helyeket a lakóteréből vaskos falfelületekkel, inkább válassza a vékony, de merev falszerkezetet, mely kellő tűzállósági határértékkel és megfelelő hangszigeteléssel is rendelkezik!

  Ha nem kalandokra vágyik a szárazépítésben, ...


  Részletek
 • 5. Amf-Mineralplatten Kft.

  1117 Budapest, Budafoki út 117.

  Cégünk álmennyezeti rendszerek gyártásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Kerimpex Kft.

  1087 Budapest, Kerepesi út 27/A


  Részletek