Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

12 db találat

export-import bonyolítás

kifejezésre
1 | 2

Export-import bonyolítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft.

  Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu Consolid Talajstabilizáló és Szolgáltató Kft. - Export-import bonyolítás - Tudakozó.hu

  2600 Vác, Derecske dűlő 1.

  A CONSOLID Kft. 1990-ben alakult a svájci ?CONSOLID" talajstabilizáló és szigetelő rendszer Magyarországi forgalmazására, kivitelezésére. A cég 70%-ban magyar, 30%-ban svájci tulajdonban van, és rendelkezünk a kizárólagos magyarországi forgalmazás jogával.
  A magyarországi műszaki alkalmassági engedélyek megszerzése után először útalapok építésével, különböző talajstabilizálások kivitelezésével foglalkoztunk, amelyet később földművek műszaki védelmével és hulladéklerakók szigetelésével egészítettünk ki....


  Részletek
 • 2. S&R Line Nemzetközi Fuvarozási és Szállítmányozási Kft.

  2800 Tatabánya, Szent György u. 6.

  Cégünk 1996 májusa óta működik, teljeskörű nemzetközi, valamint belföldi szállítmányozási tevékenységet folytatva. Tagjai vagyunk a magyar-orosz és a magyar-olasz Kamarának. Irodánkban szakirányú végzettséggel rendelkező, több idegen nyelven beszélő szakemberek állnak az Önök rendelkezésére.
  Jelmondatunk: Ne vállalkozz arra, amit nem tudsz megtenni, de ha valamit megígértél, igyekezz tartani a szavadat!


  Részletek
 • 3. Carico-Trans Hungary Kft.

  2134 Sződ, Kölcsey u. 8.

  Cégünk 1996-ban alakult. Belföldi fuvarozással, illetve nemzetközi szállítmányozással és fuvarozással foglalkozunk.


  Részletek
 • 4. Cargostar Kft.

  1214 Budapest, II.Rákóczi Ferenc út 195-197.

  Cégünk 1997-ban alakult, fő tevékenységi köre a nemzetközi és belföldi gyűjtőfuvarozás Európa valamennyi országába.
  Szakképzett ügyintézőink, megbízhatóan és pontosan bonyolítják le a szállítások, a mindenkori legkedvezőbb ár és határidő figyelembevételével. Kiterjedt nemzetközi kapcsolataink révén, gyors határidőn belül tudjuk bármilyen tétel elhozatalát, ill. kiszállítását vállalni. Vámügyintézőink precíz munkájának köszönhetően, ügyfeleink nagy része még az szállítókamion beérkezésének napján hozzájut ...


  Részletek
 • 5. Hungary Aginvest Kft.

  1054 Budapest, Alkotmány u. 4.

  Cégünk vitorláshajók bérbeadásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Ganz Gép Holding Rt.

  1082 Budapest, Vajda P. u 12.

  Cégünk a gépipar és a gépgyártás területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. Z-Sped Közúti Szállítási Kft.

  8900 Zalaegerszeg, Zrínyi M. u. 87.


  Részletek
 • 8. Padimpex Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1078 Budapest, Nefelejcs u. 51.

  Cégünk 1993-ban alakult budapesti székhellyel.
  Fő profilunk gyógyszeripari alapanyagok, valamint élelmiszerek külkereskedelme: fagyasztott vagy előhűtött húsok és hústermékek (sertés, marha, baromfitermék, nyúlhús), belsőségek, fagyasztott zöldség- és gyümölcsfélék, borok, konzervek exportja, illetve importja.


  Részletek
 • 9. Caraván - Duó Bt.

  1039 Budapest, Himző u. 9.


  Részletek
 • 10. A.S. Technotrade Kft.

  1118 Budapest, Regős u. 8.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak