Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

erdőgazdálkodási szolgáltatás

kifejezésre
1

Erdőgazdálkodási szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Sefag Erdészeti és Faipari ZRt.

  Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdőgazdálkodási szolgáltatás - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdőgazdálkodási szolgáltatás - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdőgazdálkodási szolgáltatás - Tudakozó.hu Sefag Erdészeti és Faipari ZRt. - Erdőgazdálkodási szolgáltatás - Tudakozó.hu

  7400 Kaposvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 21.

  A SEFAG Erdészeti és Faipari Részvénytársaság dolgozói nevében tisztelettel köszöntöm azokat, akik megtisztelnek bennünket érdeklődésükkel, és ellátogatnak honlapunkra.
  A község központjától 9 km-re található a Sziágyi Erdei Iskola. Az erdővel körülzárt egykori erdészház 24 gyermeknek és 2 kísérő nevelőnek biztosít jó színvonalú elhelyezést. A tavasztól őszig terjedő időszakban előzetes egyeztetés alapján áll az érdeklődő gyermekcsoportok rendelkezésére. Turistajelzés mentén gyalogosan, de személygépkocsiv...


  Részletek
 • 2. Nefag Zrt.

  Nefag Zrt. - Erdőgazdálkodási szolgáltatás - Tudakozó.hu

  5000 Szolnok, József Attila út 34.

  Erdőgazdálkodási szolgáltatás, termelés, vadgazdálkodás, akác fűrészáru, szőlészeti termék gyártása, szálláshely-szolgáltatás.
  Tevékenység,szolgáltatás:
  Vadgazdálkodás
  Szálláshely-szolgáltatás
  Fűrész- és gyalult áruk gyártása
  Faanyag-felvásárlás
  ErdőtelepítésErdőkezelés
  Erdőgazdálkodási szolgáltatás
  Erdészeti mag és csemete értékesítés
  Egyéb erdőgazdálkodási szolgáltatás


  Részletek
 • 3. Végvári Művek Manufaktúra Erdészeti Vállalkozás

  7564 Kaszó, Kaszópuszta 9

  A Végvári Művek Manufaktúra Erdészeti Vállalkozás Kft. 2011-ben alakult.
  Erdőgazdálkodással, fakereskedelemmel és fafeldolgozással foglalkozunk.Valamint fő tevékenységi köreinkhez tartozik az erdészeti és agrár turizmus, valamint vadászat szervezése.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak