Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

17 db találat

erősáramú berendezés

kifejezésre
1 | 2

Erősáramú berendezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. VILL-EX Kft.

  VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu VILL-EX Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu

  5100 Jászberény, Szabadság u. 3.

  Gazdasági társaságunk a VILL-EX Kft 1991-ben jött létre természetes személyek részvételével, jogelőd nélkül.
  Tevékenységünk felöleli a tervezési és kivitelezési oldalról a számítógép által /PC/ támogatott PLC irányítástechnika, a 0,4KV-os erőátvitel és vezérlés, világítástechnika, a kis-középfeszültségű transzformátorállomás és védelmek területét.
  Fő profilunk ipari folyamatirányító berendezések tervezése és gyártása , illetve a legkülönbözőbb adott dokumentáció szerinti technológiai berendezések telepí...


  Részletek
 • 2. BIRTECH Budapesti Irányítástechnikai és Technológiai Kft.

  BIRTECH Budapesti Irányítástechnikai és Technológiai Kft. - Erősáramú berendezés - Tudakozó.hu

  1136 Budapest, Hollán Ernő 38/B. fsz/1.

  Fő tevékenységi körei: a szabvány szerinti tanúsítás igazolás szerint irányítástechnikai, erős és gyengeáramú illetve villamos fűtőkábeles hálózatok tervezése és kivitelezése, valamint villamos fűtőkábelek és tartozékainak forgalmazása.
  Ennek megfelelően szívesen állunk az Önök rendelkezésére gáz, és olajipari, valamint víztechnológiai, gépészeti, villamos energia ellátási és irányítástechnikai feladatok megoldásában is. Import országok: Belgium. Képviselt cégek: PENTAIR,TYCO-RAYCHEM,HEW-THERM,Pyrotenax,DI...


  Részletek
 • 3. Ecotech Kft.

  6000 Kecskemét, Szolnoki út 20.

  A Kft. több éves tapasztalattal végez villanyszerelést, erősáramú berendezések szerelését, javítását, automatikák, kapcsolószekrények szerelését. A könyvviteli szolgáltatás keretében regisztrált mérlegképes könyvelővel vállaljuk társaságok és társasházak könyvelését, teljes adatszolgáltatását.


  Részletek
 • 4. Béta-Matik Kft.

  1089 Budapest, Vajda Péter u. 12. 78. ép.

  Több mint 30 fős gépész- és villamosmérnök, mechanikai és elektroműszerész, szerszámkészítő, forgácsoló, gép- és szerkezeti lakatos szakemberekből álló csapat a garancia arra, hogy a legjobb megoldás szülessen meg.


  Részletek
 • 5. Elektrolabor Ipari Elektronika Kft.

  5600 Békéscsaba, Lipták András út 7/1.

  Cégünk elektronikai berendezések és alkatrészek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Földesi Villamossági Szaküzlet, VA. Rt. Márkabolt

  5400 Mezőtúr, Puskin u. 48.

  Cégünk a villamosipar és az elektronika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 7. PVV Bitech Ipari Szolgáltató Kft.

  1033 Budapest, Laktanya u. 2.

  Cégünk biztonságtechnikával foglalkozik.


  Részletek
 • 8. Kondix Kft.

  1015 Budapest, Csalogány u. 6-10. 1 em. 104.

  1980-ban alakult cégünk magasan képzett szakértőivel, megbízható szakembereivel teljeskörű szolgáltatást nyújt a villamosenergiagazdálkodás szakterületén. Kiemelkedő referenciáink: Matáv Rt., Mol Rt., Stollwerk Kft., Mahart Rt.


  Részletek
 • 9. GYULAI Irányítástechnikai Kft. - Budapest

  1106 Budapest, Gyakorló út 32.


  Részletek
 • 10. MM-VILL. Szolgáltató Bt.

  2800 Tatabánya, Ibolya u. 21.


  Részletek