Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

erőművi ventilátor

kifejezésre
1

Erőművi ventilátor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. FILT-MIX Kft.

  FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu FILT-MIX Kft. - Erőművi ventilátor - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Akácillat u. 19.

  A vállalkozás 1996 óta működik azzal a céllal, hogy létrehozói a szűréstechnikában felhalmozott elméleti tudást és ipari tapasztalatokat hasznosítani tudják.
  A társaság jelenlegi tevékenysége a szűréstechnika teljes területét átöleli, úgy, mint légtechnikai szűrés, ipari porleválasztás és technológiai szűrés, füstgáztisztítás.
  A cég tevékenysége során ipari tapasztalatait, német és osztrák partnerei kutatási eredményeit rendszeresen hasznosítja.
  A vállalkozás a legnevesebb, világszínvonalon álló osztrák ...


  Részletek
 • 2. VENTIFILT Légtechnikai ZRt

  4080 Hajdúnánás, Fürdő út 1.

  Környezetvédelmi és ipari rendeltetésű légtechnikai berendezések, rendszerek és rendszerelemek tervezésével, gyártásával, forgalmazásával és helyszíni létesítésével foglalkozunk. A legszélesebb méret- és teljesítménytartományban ajánljuk a különböző célú és funkciójú légtechnikai berendezéseket. A környezetvédelmi előírásoknak megfelelő pótlólagos zaj- és rezgésszigeteléssel is foglalkozunk.


  Részletek
 • 3. Szellőzés-Klíma-Gép Szerelőipari és Kereskedelmi Kft.

  1097 Budapest, Gubacsi u. 97.

  Cégünk saját gyártmányú és import egyedi porelszívó gépeket egyaránt forgalmaz. Az import gépekre 1 év, a saját gyártmányúakra 2 év garanciát és teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak