Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

21 db találat

erőmű

kifejezésre
1 | 2 | 3

Erőmű keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. PANNONPOWER HOLDING ZRt.

  PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu PANNONPOWER HOLDING ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu

  7630 Pécs, Edison u. 1.

  A pécsi PANNONPOWER HOLDING Rt. irányítása alatt álló PANNONPOWER Társaságcsoport regionális, Magyarország határain is túlmutató pozíciót tölt be, mind az energiatermelés-szolgáltatás, mind az energetikai szakértői feladatok és a környezetvédelmi ipar terén.
  Társaságcsoportunk alapvető célja a hő- és villamos energia igények kielégítése, a technikai modernizáció illetve a minőség, megbízhatóság és hitelesség jelszavára építve.

  Közvetlen környezetünk számára is korszakos váltást jelent, hogy 2004 nyarán...


  Részletek
 • 2. Mátrai Erőmű Rt.

  Mátrai Erőmű Rt. - Erőmű - Tudakozó.hu

  3272 Visonta, Erőmű u.1.

  A visontai telephelyű Mátrai Erőmű Részvénytársaság a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 836 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű Rt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli.

  Szolgáltatásaink:
  -villamosenergia-termelés,
  -szén...


  Részletek
 • 3. E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt.

  E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű - Tudakozó.hu

  9027 Győr, Kandó Kálmán u. 13.

  Az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. hat megyére kiterjedő ellátási területén jelenleg közel 970 ezer ügyfél számára biztosít villamosenergia, illetve hőellátást. Ezzel cégünk Magyarország második legnagyobb áramszolgáltatója.


  Részletek
 • 4. Tiszavíz Vízerőmű Kft.

  4450 Tiszalök, Vízerőmű Pf.32

  Tiszalöki Vízerőmű


  Részletek
 • 5. Ganz Transelektro Villamossági Zrt.

  1061 Budapest, Király u. 16.

  Gyárak:
  2766 Tápiószele, Györgyei út 14.
  Telefon: 483-6800
  Fax: 53/380-266

  5000 Szolnok, Kőrösi út 74.
  Telefon: 483-6860
  Fax: 483-6862


  Részletek
 • 6. Vértesi Erőmű ZRt.

  2841 , Pf.: 23.

  Tevékenységi köreink: villamos- és hőenergia, szén termelése és értékesítése; gőz-melegvízellátás.


  Részletek
 • 7. AES-Tisza Erőmű Kft.

  3580 Tiszaújváros, Verebély László u. 2. (Tisza II. Hőerőmű)

  Mint világméretű vállalatnak, az AES-nek az a célja, hogy társadalmilag felelős módon lássa el energiával a világ különböző részeit. Szerte a világban emberek milliói az AES erőműveitől és 8 áramszolgáltatójától kapják a villamosenergiát.


  Részletek
 • 8. TS Enercon Kft.

  1027 Budapest, Csalogány u. 23-33.

  A TS Enercon Kft. dolgozói több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek az atomerőművi rendszerek tervezésében és engedélyeztetésében.


  Részletek
 • 9. EBSZ Energetikai Berendezésgyártók Szövetsége

  0 , N/A

  Az 1993-ban alakult Szövetség célja energetikai gépeket, kalorikus erőgépeket, energetikai célú villamos berendezéseket és létesítményeket gyártó, a gyártáshoz kapcsolódó területeken (tervezés, szállítás, szerelés, szolgáltatás), valamint a minőségbiztosítási szolgáltatás terén tevékenykedő magyarországi vállalatok közös szakmai érdekeinek képviselete.


  Részletek
 • 10. Gázturbinás Erőműveket Üzemeltető és Karbantartó Kft. - GTER Kft.

  1011 Budapest, Vám u. 5-7.

  A GTER Kft. feladata az MVM Rt. tulajdonában lévő gázturbinás erőművek kezelési és üzemfelügyeleti, valamint az irányítástechnikai berendezések karbantartási feladatainak ellátása.


  Részletek