Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

erőmű üzemeltetés

kifejezésre
1

Erőmű üzemeltetés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mátrai Erőmű Rt.

  Mátrai Erőmű Rt. - Erőmű üzemeltetés - Tudakozó.hu

  3272 Visonta, Erőmű u.1.

  A visontai telephelyű Mátrai Erőmű Részvénytársaság a magyar villamosenergia-rendszer egyik megbízható alapegysége. Fő tevékenysége a villamosenergia-termelés. A 836 MW beépített teljesítménnyel rendelkező Mátrai Erőmű Rt. az ország legnagyobb széntüzelésű erőműve. A társaság saját bányáiban külfejtéses technológiával termelt lignitből állít elő villamos energiát. A társaság a magyar nemzetgazdaság villamosenergia-fogyasztásának mintegy 13%-át termeli.

  Szolgáltatásaink:
  -villamosenergia-termelés,
  -szén...


  Részletek
 • 2. E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt.

  E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű üzemeltetés - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű üzemeltetés - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű üzemeltetés - Tudakozó.hu E.ON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató ZRt. - Erőmű üzemeltetés - Tudakozó.hu

  9027 Győr, Kandó Kálmán u. 13.

  Az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. hat megyére kiterjedő ellátási területén jelenleg közel 970 ezer ügyfél számára biztosít villamosenergia, illetve hőellátást. Ezzel cégünk Magyarország második legnagyobb áramszolgáltatója.


  Részletek
 • 3. Tiszavíz Vízerőmű Kft.

  4450 Tiszalök, Vízerőmű Pf.32

  Tiszalöki Vízerőmű


  Részletek
 • 4. AES-Tisza Erőmű Kft.

  3580 Tiszaújváros, Verebély László u. 2. (Tisza II. Hőerőmű)

  Mint világméretű vállalatnak, az AES-nek az a célja, hogy társadalmilag felelős módon lássa el energiával a világ különböző részeit. Szerte a világban emberek milliói az AES erőműveitől és 8 áramszolgáltatójától kapják a villamosenergiát.


  Részletek
 • 5. Gázturbinás Erőműveket Üzemeltető és Karbantartó Kft. - GTER Kft.

  1011 Budapest, Vám u. 5-7.

  A GTER Kft. feladata az MVM Rt. tulajdonában lévő gázturbinás erőművek kezelési és üzemfelügyeleti, valamint az irányítástechnikai berendezések karbantartási feladatainak ellátása.


  Részletek
 • 6. GEA EGI Zrt

  1117 Budapest, Irinyi József u,. 4-20 B ép.

  A budapesti székhelyű GEA EGI Energiagazdálkodási Zártkörűen Működő Részvénytársaság az ország egyik meghatározó energetikai vállalata fél évszázadot meghaladó mérnök-fővállalkozói tapasztalattal. A cég a több mint ötven országban működő GEA-csoport Hőcserélő Szegmenséhez tartozó Energetikai Üzletág egyik jelentős tagja.
  GEA EGI két fő üzleti vállalkozási profilja Erőművi és Ipari Hűtőrendszerek és az Erőművi és Ipari Technológiák (Erőművi Segédrendszerek - Balance of Plant) megvalósítása. A fővállalkozási...


  Részletek
 • 7. Transelektro Energetikai és Környezetvédelmi Rt.

  1051 Budapest, Nádor u. 13.

  Gyár:
  TE Ganz-Röck Kazán és Erőművi Berendezések Rt.
  www.teganzrock.hu


  Részletek
 • 8. Komlói Fűtőerőmű Kft.

  7300 Mecsekpölöske, Bem József u. 24.


  Részletek
 • 9. SAG Hungaria Kft

  1116 Budapest, Mezőkövesd u. 5-7.

  Cégünk a villamos energiaipar területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak