Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

1 db találat

enzim inaktivált őrlemény

kifejezésre
1

Enzim inaktivált őrlemény keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Monotrade Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Kft.

  Monotrade Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Kft. - Enzim inaktivált őrlemény - Tudakozó.hu Monotrade Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Kft. - Enzim inaktivált őrlemény - Tudakozó.hu Monotrade Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Kft. - Enzim inaktivált őrlemény - Tudakozó.hu Monotrade Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi Kft. - Enzim inaktivált őrlemény - Tudakozó.hu

  1125 Budapest, Szamóca u. 9

  A Monortrade Mezőgazdasági, Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1991. évi alapítása óta foglalkozik mustármag termeltetésével és kereskedelmével az európai mustár előállító cégek részére. A sárga mustármag (Sinapis alba) termesztéséhez a Tilney fajtájú vetőmagot alkalmazzuk, mely vetőmagnak bejegyzett magyarországi fenntartói vagyunk.
  A magyar élelmiszerkutatókkal közösen fejlesztettük az enzim inaktivált mustárliszt techológiáját. A Prosena terméket társaságunk szabadalma alapján 1999. év óta gyártj...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak