Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

18 db találat

ellenállás

kifejezésre
1 | 2

Ellenállás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Farnell

  Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu Farnell - Ellenállás - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Reitter Ferenc u.7.

  Az 1939-ben alapított Farnell globális, vezető katalógus disztribútora az elektronikus, elektromos, ipari, karbantartási és üzemeltetési (MRO karbantartás, javítás, üzemeltetés) termékeknek gyors és egyszerű hozzáférést biztosít több mint 430 000 raktározott áruhoz a nap 24 órájában, az év 365 napján. A beszerzők, a tervező -és karbantartó mérnökök számára rugalmas megrendelésti módokat kínálunk különböző csatornákon keresztül és különböző szállítási lehetőségekkel, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek...


  Részletek
 • 2. ELAFORG 2000 Kft.

  ELAFORG 2000 Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu ELAFORG 2000 Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu

  1118 Budapest, Regős u. 2.

  Ott,ahol a jövő rejlik!


  Az Elaforg 16 éve foglalkozik alkatrészek forgalmazásával elsősorban a Fiat csoport gépjárműveihez.
  Az Elaforg 2000 Kft. 1999. óta a Selenia kenőanyagok magyarországi képviselete és ma már a gyár által javasolt kenőanyagok teljes palettáját raktáron tartjuk.

  Gyári alkatrészek forgalmazását 2003-ban kezdtük és folyamatosan bővítjük választékunkat.
  Az utóbbi években egyre nagyobb lett a kereslet az utángyártott alkatrészek iránt, így ezzel is bővítettük behozatalunkat.

  Cél...


  Részletek
 • 3. Robtron Elektronik Trade Kft.

  Robtron Elektronik Trade Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu Robtron Elektronik Trade Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu Robtron Elektronik Trade Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu

  1102 Budapest, Kőrösi Csoma Sándor u. 6/b iroda Nyitvatartás: H-CS:9-17 P:9-14

  Cégünk 1993-ban kezdte meg az elektronikai alkatrészek forgalmazását. Folyamatosan bővülő kínálatunkban több mint 20000 féle termék szerepel, melyek általános és speciális felhasználási célú, ipari elektronikai alkatrészek.
  Társaságunk központja Szegeden található, ahol helyet kapott értékesítési-, logisztikai- és pénzügyi részlegünk is, valamint szegedi kiskereskedelmi üzletünkben személyesen állunk Vásárlóink rendelkezésére. Fővárosi Ügyfeleink kiszolgálása budapesti irodánkon keresztül történik.
  A cég ...


  Részletek
 • 4. SMD Technology Kft.

  SMD Technology Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu SMD Technology Kft. - Ellenállás - Tudakozó.hu

  1042 Budapest, Rózsa utca 35. V/31

  Az SMD Technology Kft. 1991-ben alakult professzionális elektronikai alkatrészek és technológiai berendezések forgalmazására. Célunk elsosorban az ipar ellátása kiváló minoségu alkatrészekkel, de igyekszünk a fejlesztés során felmerülo kisebb igényeket is kielégíteni.
  Újpesti irodánkban több mint 500 féle alkatrésszel rendelkezünk kisebb-nagyobb mennyiségben, ami azonnali kiszolgálást tesz lehetové. Sorozatgyártás esetében a folyamatosan használt típusokból a kért ütemezés szerint biztosítjuk a zökkenome...


  Részletek
 • 5. Elektronikai Alkatrész szaküzlet

  1156 Budapest, Nyírpalota út 34.

  Cégünk elektronika alkatrészkereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Peagy Kft.

  9700 Szombathely, Farkas u. 13.

  Cégünk a passzív elektronikai alkatrészgyártás területén tevékenykedik. A belföldi megrendeléseken túl gyártunk alkatrészeket Németországba és Amerikába.


  Részletek
 • 7. Electrade Kft.

  1067 Budapest, Eötvös u. 34.

  Cégünk fő profilja a passzív elektronikai alkatrészek forgalmazása, különös tekintettel az ellenállásokra, és kondenzátorokra.


  Részletek
 • 8. Macro Budapest Kft.

  1115 Budapest, Tétényi út 8.

  10 éves kereskedelmi és műszaki tapasztalat a magyar ügyfelek szolgálatában. Cégünk tagja a 11 országot lefedő, azonos tevékenységet folytató Macro Networknek.


  Részletek
 • 9. HQ Elektronika Kft.

  1135 Budapest, Kerekes utca 15.

  Cégünk elektronikai alkatrészekkel és villanyszerelési anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik.


  Részletek
 • 10. Incomp Kft.

  2120 Dunakeszi, Fő út 35.

  Cégünk elektronikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek