Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

4 db találat

elektronikai szerszám

kifejezésre
1

Elektronikai szerszám keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Energometall Kft.

  Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu Energometall Kft. - Elektronikai szerszám - Tudakozó.hu

  8756 Nagyrécse, Napfény u. 1.

  Cégünk 1990-ben alakult szerszámok és elektromos kéziszerszámok forgalmazására. A tevékenységi kör a kezdeti időszakban elsősorban a kiskereskedelemre korlátozódott, mely az évek múlásával egyre inkább a nagykereskedelem felé tolódott el.


  Részletek
 • 2. Dolex Kft.

  1142 Budapest, Csáktornya utca 5/B

  A Dolex Kft. 1990. áprilisában alakult, kereskedelmi tevékenység végzése céljából.

  A Dolex Kft. már a cég megalapítását megelőzően kialakult hagyományai folytán elsősorban németországi, kiváló minőségű termékek forgalmazását, ill. képviseletét látja el.

  A termékek köre elsősorban az ipari felhasználókat támogatja. A kereskedelmi képviselet három legfontosabb terméke a WIKUS szalagfűrész,

  a PREISSER precíziós mérőeszközök, illetve leányvállalata a HOREX, és a solingeni székhelyű NWS gyár kéziszer...


  Részletek
 • 3. Semecs Kft.

  5200 Törökszentmiklós, Dózsa György út 13.

  Csúcstechnológiájú elektronika.


  Részletek
 • 4. Ferrumino Kft.

  1072 Budapest, Király u. 9.

  Cégünk elektronikai gyártó és javító munkahelyek felszerelésével foglalkozik. Elsősorban forrasztástechnikai eszközöket, forrasztási segédanyagokat, , forrasztási gőzök-gázok elszívó berendezéseit, antisztatikus felszereléseket, elektronikai szerszámokat, szervizkoffereket és munkavédelmi eszközöket forgalmazunk.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak