Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

egyedi gép tervezése

kifejezésre
1

Egyedi gép tervezése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kraft Elektronikai ZRt.

  1112 Budapest, Koerberki ut. 36

  Fő tevékenységi területünk a műszaki kutatás, kísérleti fejlesztés, ezen belül az elektronika.


  Részletek
 • 2. Control Trade Bt.

  Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu Control Trade Bt. - Egyedi gép tervezése - Tudakozó.hu

  9086 Töltéstava, Panoráma u. 2.


  Részletek
 • 3. NITROTERV Kft.

  8184 Fűzfőgyártelep, Pf: 79.

  A NITROTERV Kft. 1997-ben alakult. Társaságunkat olyan magánszemélyek alapították, akik a magyar ipar számos területén, de elsősorban vegyiparban nagyfokú műszaki, tervezői, beruházói, gazdasági tapasztalattal rendelkeznek. Szakembereink sok éves (10-40 év) tervezői ismeretekkel, valamint nyelvismerettel rendelkeznek. A hazai előírásokon túlmenően külföldi szabványok (DIN, ANSI, API650..) szerinti tervezést is vállalunk. Cégünk rendelkezik ISO9001 minőségbiztosítási tanúsítással, valamint mindazon tulajdons...


  Részletek
 • 4. Sagép 2002 Kft.

  3200 Gyöngyös, Fecske út 49.

  A cég 2002 májusában alakult, amikor a Vishay nevezetű amerikai cég a nem termelésspecifikus részeit átszervezte. Telephelyünk Gyöngyösön a Pipishegy nevezetű Ipari Parkban található.Szeretnénk olyan cégekkel bővíteni a partneri körünket, ahol tömeggyártás folyik, gépi berendezésekkel végzik a munkát, és ezekhez korszerűsítést, tartalék alkatrészeket, és mindenféle olyan eszközt tudnánk gyártani, amelyek az ő gyártásukat is segítik.
  Bővebb információkért kérem lágogassa meg weboldalunkat!...


  Részletek
 • 5. Élmez Kft

  7629 Pécs, Rákos L. u. 29-31.

  Az ÉLMEZ Kft. 1991 óta gyárt élelmiszeripari és mezőgazdasági gépeket. A cég 80-s évekbeli elődje az ÉLMEZ GMK. volt, mely 1983-1989 között működött.
  Fő profilunk az egyedi gépgyártás mely az élelmiszeripar és a mezőgazdaság számos területét lefedi. Pl.: malomipar, sütőipar, húsipar, takarmányipar
  A cég sajátossága, hogy a gépgyártás mellett, az adott technológiát is megtervezi, így egy - egy beruházás megvalósítása egy kézben összpontosul.
  Célunk, hogy mind a hazai, mind a külföldi piacokon optimálisa...


  Részletek
 • 6. HUSS Gépgyár Kft.

  1211 Budapest, Gyepsor u. 1.

  Vidámparki játékok, berendezések gyártása, egyedi gépgyártás.
  Szándékunk, hogy kapacitásainkat saját termékeink mellett más vevők részére készülő gyártmányokkal töltsük ki, illetve bővítsük. Erősségünk igényes acélszerkezetek gyártása gépi megmunkálással kiváló minőségben, rövid átfutási időkkel, piaci árakon.


  Részletek
 • 7. TGB Kft.

  9200 Mosonmagyaróvár, Bakó u. 3.

  Cégünk tevékenysége a következő fő területekre osztható: gépészeti tervezés, hagyományos úton készített tervek digitalizálása; üzemi, személyi és csoportos adatgyűjtésre alkalmas mikorszámítógépek forgalmazása és konfigurálása; kiértékelő szoftverek készítése.


  Részletek
 • 8. TOP CAD Bt.

  2000 Szentendre, Pf.: 146.


  Részletek
 • 9. DEXMA Műszaki Fejlesztő Kft.

  2083 Solymár, Ifjúság u.2


  Részletek
 • 10. Tangent 88 Kft.

  1117 Budapest, Budafoki út 70.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak