Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

egészségmegőrző termék

kifejezésre
1 | 2

Egészségmegőrző termék keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt.

  Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu Herbária Gyógynövény Feldolgozó és Kereskedelmi Zrt. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu

  1134 Budapest, Dózsa György út 144.

  A Herbária Zrt. Magyarország legnagyobb múltú gyógynövényes cége

  A Herbária Zrt. állami cégként alakult, 1949-es alapítása óta kizárólag magyar tulajdonban van. A cég alaptevékenysége keretében gyógynövények felvásárlásával, gyógynövény alapanyagú termékek és gyógyhatású készítmények előállításával, illetve forgalmazásával foglalkozik. A cég tevékenységi körét tekintve hazánkban piacvezetőnek számít.

  A Herbária Zrt. kiemelt céljai közé tartozik, hogy az emberekben felkeltse a felelősségérzetet egész...


  Részletek
 • 2. Természet 2000 Kft.

  Természet 2000 Kft. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu

  1119 Budapest, Andor köz 3.

  A Hyla teljes körű lakáshigiéniai berendezés. Hiszen nem csak a levegőt képes tökéletesen pollen és allergén mentessé tenni, hanem lakásunk bármely felületét is pormentesíthetjük vele. Ha a HYLA felkeltette érdeklődését, szívesen állunk rendelkezésére további felvilágosítással. Szakembereink készen állnak, hogy kérésére egy megbeszélt időpontban, ingyenes bemutatót tartsanak Önnek.


  Részletek
 • 3. Artéria 2000 Kft.

  Artéria 2000 Kft. - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu

  1028 Budapest, Úrbéres u. 45.

  Cégünk olyan katalógusszerűen felépülő orvosi eszközöket magában foglaló szolgáltatás-rendszert kínál, amely kizárólag az orvosok számára elérhető banki szolgáltatás csomagot is ajánl.


  Részletek
 • 4. BABOSI ORVOSTECHNIKA

  BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu BABOSI ORVOSTECHNIKA - Egészségmegőrző termék - Tudakozó.hu

  4400 Nyíregyháza, Szent István utca 7/a.


  Részletek
 • 5. Intermed Plusz Kft.

  2900 Komárom, Mártírok út 11.

  Gyógyászati eszközök, segédeszközök és rehabilitációs termékek kiskereskedelme.


  Részletek
 • 6. Billerbeck Budapest Kft.

  1151 Budapest, Szántóföld u. 2/b.

  Központi iroda:

  1151 Budapest, Szántóföld út 2/b.

  Központi telefonszámok:

  (06-1) 305-1040
  (06-1) 307-0029
  (06-1) 308-2030

  Fax-szám: (06-1) 307-5404

  Pénzügyi telefonszámok:
  (06-1) 305-1056
  (06-1) 305-1057
  (06-1) 305-1058
  Fax-szám: (06-1) 305-1071

  Ügyvezető igazgató:

  Vermes Péter
  T.:(06-1) 305-1040
  peter.vermes@billerbeck.hu
  Értékesítési igazgató / cégvezető:

  Szendrei István
  T.:(06-1) 305-1045
  istvan.szendrei@billerbeck.hu

  Gazdasági igazgató / cégvezető :
  Rapcsák József
  ...


  Részletek
 • 7. Vámped-Marker Kft.

  1098 Budapest, Aranyvirág sétány 5/3

  Cégünk a Pölz biozöldség és gyümölcslevek magyarországi importőre és forgalmazója. Termékeink a természet hamisítatlan ízét hozzák az Ön életébe. Az export-import tevékenység mellett magánóvodák üzemeltetésével és menedzselésével, valamint marketing tanácsadással is foglalkozunk. Ha gépkocsit szeretne bérelni, nálunk azt is megteheti.


  Részletek
 • 8. Henczi Károlyné egyéni vállalkozó

  1022 Budapest, Balogvár u. 5.

  Ha Ön egészséges akar maradni, vagy egészségügyi problémái vannak, ha szeretné, hogy családja, barátjai is azok maradjanak, olvassa el ismertetőnket!
  Vidéki szállítást is vállalunk! Mindenkit szeretettel várunk törzsvásárlónak, illetve tanácsadónak!
  Nahrin-Yust egészségmegőrző, betegségmegelőző termékek Svájcból.


  Részletek
 • 9. Lehőcz & Társa Bt.

  1118 Budapest, Torbágy Utca.14

  Vállalkozásunk családi vállalkozás, mely 1993-ban alakult. A szolgáltatásban szakmailag és nyelvileg magas színvonalon képzett szakemberek vesznek részt. Ha olyan nyelvre vonatkozó igénnyel keresnek meg, amely nyelvre pillanatnyilag nincs munkatársunk, rövid idő alatt megkeressük a megfelelő fordítót, lektort vagy tolmácsot. Fontos számunkra, hogy Partnereink komplex szolgáltatást kapjanak egyre több nyelven és szakterületen.


  Részletek
 • 10. PharmaVision Kft.

  1026 Budapest, Trombitás út 11.

  Cégünk a gyógyszeripar területén tevékenykedik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak