Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

3 db találat

egészséges életmód kibontakoztatása

kifejezésre
1

Egészséges életmód kibontakoztatása keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kor Kontroll Kft.

  1026 Budapest, Gábor Áron út 55.

  2003-ban azzal a céllal alakult meg a Kor Kontroll Kft., hogy meghonosítsa azt az öregedést lassító, életminőséget javító módszert, amelyet világszerte Anti-Aging Medicine néven ismernek. Az anti-aging orvoslás, a tudomány és orvosi technológia eredményein alapuló orvosi specialitás a korfüggő funkciózavarok, rendellenességek és betegségek korai felfedezésére, megelőzésére és kezelésére. A komplex program során egyaránt használjuk a legkorszerűbb orvosi eljárásokat és a tudományosan is igazolt ősi keleti gy...


  Részletek
 • 2. Dr. Szentmiklóssy Margit szakpszichoterapeuta

  1024 Budapest, Keleti Károly u. 6.

  Pszichológusi vizsgálatok.Konzultáció.Tanácsadás. Gyógyító beszélgetés.Szakpszichológus.Klinikai szakpszhichológus.Szakpszichoterapeuta. Fájdalomterápia. Énerősítés. Életerő feltárása. Életvezetés tanulása.- Szakpszichoterápia öt-féle módszerből választhatóan ( autogén tréning, hipnózis, integratív terápia, kognitív-viselkedés terápia, NLP). Sok éves gyakorlat, tapasztalat, lelkiismeretesség és eredményesség.


  Részletek
 • 3. Kopf & Brothers Kft.

  1191 Budapest, Teleki u. 43.

  Csontkovácsolás, masszázs, gyógynövények, élelmiszerek, táplálék-kiegészítők és könyvek, biztonság, szerencse.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak