Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

13 db találat

egészségügyi papír

kifejezésre
1 | 2

Egészségügyi papír keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Ibis Trade Kft.

  Ibis Trade Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Ibis Trade Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu

  6500 Baja, Szabadság u. 144.

  Tisztán IBIS-szel!

  Folyamatos raktárkészlettel,állandó kiszolgálással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére
  Kérje ingyenes árajánlatunkat.
  Házhozszállítás.

  Professzionális és intézményhigiéniai termékek területi nagykereskedése.


  Részletek
 • 2. Papírszolg Kkt.

  Papírszolg Kkt. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Papírszolg Kkt. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu

  2083 Solymár, Rönk u. 015/11 hrsz.

  Cégünk 1989-ben alakult, és azóta jelentős piacokat teremtett magának a papírtermékek nagykereskedelmében.
  Fő tevékenységünk mellett - a Piszkei és Szentendrei Papír Rt. termékeinek teljeskörű forgalmazása -, széles választékban kínálunk papírtermékeket, valamint az egyre bővülő termékpalettán folyamatosan jelennek meg ezen termékeket kiegészítő termékek illetve szolgáltatások.


  Részletek
 • 3. Alpha-Dent Higiénia Kft.

  Alpha-Dent Higiénia Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Alpha-Dent Higiénia Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu Alpha-Dent Higiénia Kft. - Egészségügyi papír - Tudakozó.hu

  7700 Mohács, Táncsics M. u. 11.

  Az Alpha-Dent Higiénia Bt. 1997-ben alakult, akkor még, mint klasszikus fogászati szakellátással foglalkozó vállalkozás. Pár évvel később vállalkozásunk bővítése és fejlesztése érdekében ezen tevékenységi körünk mellé felvettük a higiéniai-, papír- és takarítószerek, takarítóeszözök kis- és nagykereskedelmi forgalmazását. Közben fokozatosan fejlesztettük vállalkozásunkat raktárépületek, gépjárművek beszerzésével és megszereztük az ISO minősítést is.

  A cég jelenleg is hasonló felosztásban működik. 2006 e...


  Részletek
 • 4. FEBA 2000 KFT.

  3527 Miskolc, Szinva utca 2-4.

  Minden üzletünkben több számítógépes színkeverő rendszerrel sok ezer színt tudunk kikeverni beltéri falfestékben, homlokzatfestékben, zománcban és nemesvakolatban is. Igény esetén munkatársaink szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére.


  Részletek
 • 5. Hor-Koll Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  8100 Várpalota, Gárdonyi Géza út 32.

  A Hor-Koll Kft. higiéniai termékek forgalmazásával foglalkozik . A termékeink között megtalálható mind a háztartásban, mind a vendéglátásban, az iparban, mind pedig a kórházakban használatos higiéniai eszközök, mint pl.: kéztörlők, eü.-papírok, folyékony szappanok és ezek tartói .


  Részletek
 • 6. Nova-Packtum Kft.

  1102 Budapest, Füzér u 37.

  Cégünk a papíripar területén tevékenykedik.
  A cég rövid történetét összefoglalva elmondhatjuk, hogy szakmai előélete a régmúltra tekint vissza, mivel a privatizációt megelőzően a Papíripari Vállalat egyik higéniai papírokat előállító gyáraként működött. 1993-95 között a NOVA-PACK részeként, de már magántulajdonként funkcionált.
  A céget azzal a céllal alapították, hogy olyan termékek gyártását valósítsák meg, amelyek magas minőségi színvonala miatt értékesíthetőek legyenek a hazai illetve a külföldi piacok...


  Részletek
 • 7. LN-Line Office Service Kft.

  1084 Budapest, Nagyfuvaros u. 26.

  Társaságunk tevékenységi köre az irodai, szállodai, ipari üzemviteli munkák teljeskörű elvégzésére, takarítására, higiéniás termékek forgalmazására, telepítésére, valamint kül- és beltéri szennyfogó szőnyegek értékesítésére, tisztítására, karbantartására terjed ki.


  Részletek
 • 8. 3 B 96 Bt.

  5000 Szolnok, Tószegi út 37.

  Cégünk papír nagykereskedelemmel foglalkozik.


  Részletek
 • 9. Higiénia Kft

  1116 Budapest, Fehérvári út 120.

  A Higiénia Kft. 1989-ben alakult német-magyar közös tulajdonban. Az alapítók célja az volt, hogy a Nyugat-Európában alkalmazott higiéniai rendszerek, technológiák magyarországi elterjesztésében részt vállaljunk.


  Részletek
 • 10. Talizmán Kft.

  6728 Szeged, Fonógyári u. 9.

  Cégünk papír és írószerek nagykereskedé foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak