Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

9 db találat

egészségügyi informatika

kifejezésre
1

Egészségügyi informatika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Hospnet Informatikai Kft.

  4025 Debrecen, Hatvan u. 58.

  Cégünk az informatika területén tevékenykedik.


  Részletek
 • 2. Eurotel-21 Kft.

  1071 Budapest, Városligeti fasor 25-27.

  Az 1994-ben létrejött EUROTEL-21 Kft. alapítóinak és vezetőinek célja, hogy magas színvonalú, ellenőrzött szolgáltatást nyújtsanak megrendelőik számára.


  Részletek
 • 3. DeriCom Informatikai Kft.

  1092 Budapest, Ipar u. 2/b. 2./13.

  Praxis Pro - hogy a betegekre több idő maradjon! Minden egy kézben, ami az orvosi informatikához szükséges.


  Részletek
 • 4. International System House Kft.

  International System House Kft. - Egészségügyi informatika - Tudakozó.hu

  4000 Debrecen, 4012, Nagyerdei körút 98. - Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum és 6720 Szeged, Tisza L. krt. 107. - Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrum tel.:(30) 530-8030

  Az International System House (ISH) Kft. a kórházi informatikai rendszerek folyamatos fejlesztésével és elterjesztésével vált piacvezetővé Magyarországon. Kiemelkedő referenciáink: Székesfehérvár - Szent György Kórház, DOTE, Országos Korányi Pulmonológiai Intézet.


  Az ISH (International System House) Kft., mint az IBM kiemelt üzleti partnere, átfogó kórházi informatikai termékeket és szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi ügyfelei számára. Magyarországon piacvezetőként, több sikeres nemzetközi rendsze...


  Részletek
 • 5. HOSPITALY Egészségügyi Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

  1143 Budapest, Szobránc u. 29.

  Cégünk a HOSPITALY? Integrált Egészségügyi Informatikai Rendszer fejlesztője.


  Részletek
 • 6. Synergon Informatikai Rt.

  1047 Budapest, Baross u. 91-95.

  A Synergon Közép-Európa legjobb informatikai megoldásszállítója kíván lenni, meghatározó részt vállalva a régió e-gazdaságának kialakításában.


  Részletek
 • 7. Herbasoft Informatikai Kft.

  3519 Miskolc, Tornai u. 5.

  Cégünk 1991 óta van jelen a számítástechnikai piacon. Kezdetben betéti társasági formában, 1995-től Kft-ként üzemelünk. Fő tevékenységi vonalunk az egészségügyi informatika, az északmagyarországi régió gyógyszertárainak számítógépes rendszereit szervizeljük. Feladataink közé tartozik a BAZ megyei gyógyszertárakon kívül egyes kórházi osztályok, több vendéglátóipari, kereskedelmi egység, autószalon informatikai rendszere. Vállaljuk számítógépek, hálózatok általándíjas és eseti javítását, karbantartását, Windo...


  Részletek
 • 8. Abacom Kft.

  1081 Budapest, Rákóczi út 63.

  Korrekt, megalapozott egészségügyi elemzések és tervezés.Térfigyelő kamerák szerelése bérlése, felügyelete.


  Részletek
 • 9. Infomix Kft.

  1027 Budapest, Bem rakpart 53.

  Cégünk az egészségügyi informatika területén tevékenykedik.
  Az infomIx Kft. 1990-ben alakult vállalkozás. Alapítói már akkor több éves tapasztalattal rendelkeztek az egészségügyi informatika területén. Az 1990 óta dinamikusan fejlődő cég eredeti célkitűzése értelmében megmaradt az egészségügyi szoftver-fejlesztés mellett, s ma már vezető piaci pozíciót vívott ki magának ezen a téren. 1999-ben az infomIx Kft. megszerezte az ISO 9001 minősítést.

  Az infomIx Kft. mára közel 6000 orvos felhasználót tudhat ma...


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak