Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

75 db találat

e-business

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

E-business keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. itelligence Hungary Kft.

  itelligence Hungary Kft. - E-business - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - E-business - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - E-business - Tudakozó.hu itelligence Hungary Kft. - E-business - Tudakozó.hu

  1138 Budapest, Váci út 141.

  Az itelligence Hungary Kft. a bielefeldi itelligence AG magyarországi leányvállalataként olyan cégcsoport tagja, mely 5 régió (Amerika, Ázsia, Nyugat-Európa, Németország/Ausztria és Kelet-Európa ) 19 országára kiterjedő hálózattal rendelkezik és az anyacég tőzsdei kapcsolatai révén Japán legjelentősebb telekommunikációs vállalatának az NTT Data-nak fejlett infrastruktúrájára és technológiai hátterére támaszkodhat.
  Magyarországon az SAP Gold és SAP Global VAR partnerként az itelligence már több mint 17 éve ...


  Részletek
 • 2. Dessewffy, Dávid és Társai Ügyvédi Iroda

  Dessewffy, Dávid és Társai Ügyvédi Iroda - E-business - Tudakozó.hu

  1061 Budapest, Andrássy út 43.

  A Dr. Dessewffy Alice és Dr. Dávid Aliz által vezetett ügyvédi iroda elsődlegesen gazdasági, pénzügyi és ingatlanügyekkel foglalkozik.


  Részletek
 • 3. IBM Magyarországi Kft.

  IBM Magyarországi Kft. - E-business - Tudakozó.hu

  1117 Budapest, Neumann János u. 1. Infopark

  Cégünk az IBM magyarországi képviselete.


  Részletek
 • 4. Biaxial Consulting Kft

  Biaxial Consulting Kft - E-business - Tudakozó.hu

  2083 Solymár, Györgyhegy utca 26.

  Cégünk vezetői tanácsadással, médiaképviselettel, valamint tréningekkel foglalkozik.

  A képzések két fő csoportba sorolhatók: speciális, egyéni igényekre szabott vállalati képzések, valamint bárki számára elérhető, adott témakörre épülő nyílt programok.

  1995 óta különböző televíziók piaci bevezetése és szakmai képviselete is a portfóliónkba tartozik. Hatéékonyan működtünk közre többek között a Sport1 TV, a Viasat3, a HÍRTV és a Story TV piaci bevezetésében, melyek közül a két utóbbit a mai napig is kép...


  Részletek
 • 5. New Folder Kft.

  1056 Budapest, Molnár u. 10.

  Cégünk informatikai szolgáltatásokkal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Bull Magyarország Kft.

  Bull Magyarország Kft. - E-business - Tudakozó.hu

  1037 Budapest, Szépvölgyi út 43.

  A Bull alapvetően rendszerintegráló, megoldásszállító cég. A Bull Magyarország is ezeket tekinti stratégiai üzletnek, emellett professzionális, értéknövelt szolgáltatásokkal járul hozzá partnerei sikereihez.


  Részletek
 • 7. VNU Budapest Lapkiadó Rt.

  1037 Budapest, Bokor u. 15-19.

  A Startlap egy tematikus linkgyűjtemény rendszer, amely az interneten fellelhető legjobb weboldalakat tartalmazza kategorizáltan összegyűjtve. A Startlap csoport a linkgyűjteményen kívül saját fórummal (www.slf.hu) és apróhírdetési site-tal (www.startapro.hu) is rendelkezik, továbbá a www.lap.hu oldalon összegyűjtve található a startlap több mint 500 tematikus oldala.


  Részletek
 • 8. Naturen Kft.

  1163 Budapest, Cziráki u. 32.

  Üdvözöljük a Naturen Ipari, Informatikai és Kereskedelmi Kft. honlapján!

  A Naturen Kft. 100%-ban magánszemélyek tulajdonában lévő budapesti kisvállalat. Fő profilunk a kutatás-fejlesztés és mérnöki szolgáltatások nyújtása. Eddigi fennállásunk során jelentős tapasztalatokat szereztünk mérési adatgyűjtő és ipari folyamatirányító rendszerek tervezésében, szimulációjában, virtuális tesztelésében, prototípusfejlesztésében, kivitelezésében és üzemeltetésében éppúgy, mint a komplex, egyedi ipari berendezések gy...


  Részletek
 • 9. aPLUS Consulting Kft.

  1143 Budapest, Hungária köz 1-5.

  Az aPlus Consulting Kft. a svéd fejlesztésű Movex integrált vállalatirányítási rendszer magyarországi kizárólagos képviselőjeként látja el a rendszer hazai bevezetésével és honosításával kapcsolatos tevékenységeket. Cégünk IBM üzleti partner. Komoly hazai referenciákkal rendelkezünk sikeres bevezetéseinknek köszönhetően, amit elsősorban a képzett, jól felkészült szakembergárdánk garantál.


  Részletek
 • 10. Classys Informatikai Kft.

  1134 Budapest, Tüzér u. 39-41.

  A Classys Informatikai Kft. a KFKI Számítástechnikai Csoport államigazgatási és pénzintézeti alkalmzásfejlesztésre szakosodott tagja.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak