Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

14 db találat

digitális plakátnyomtatás

kifejezésre
1 | 2

Digitális plakátnyomtatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Panoráma Kft.

  Panoráma Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu Panoráma Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu

  2093 Budajenő, Fácán u. 8.

  A HAJÓ Magazin 1993 márciusától jelentkező folyóirat, amelynek állandó rovatai: Vitorlázás, Szörf, Motorcsónak. E témakörökben lapunk beszámol a versenysportról, a fontos eseményekről, a hajósmesterség és a hajókarbantartás új technikáiról, valamint túrákról, újdonságokról, termékekről. A HAJÓ Magazin a jelenleg leginkább fizetőképes vevőkörhöz jut el rendszeresen, amint az kiderült az olvasók által visszaküldött kérdőívek kiértékelése után. A hatodik évfolyamtól, azaz 1998 januárjától a HAJÓ Magazin havont...


  Részletek
 • 2. Kaméleon Art Dekor Kft.

  Kaméleon Art Dekor Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu

  1135 Budapest, Jász u. 5.

  Cégünk 1993-ban mint családi vállalkozás alakult.

  Állandó ügyfélkörünknek és folyamatos növekedésünknek köszönhetően vált lehetővé önálló telephely és új cégforma kialakítása.

  Ma már két digitális nyomtatóval rendelkezünk és egy nagyméretű vágógéppel.


  Részletek
 • 3. Tipofill 2002 Kft.

  Tipofill 2002 Kft. - Digitális plakátnyomtatás - Tudakozó.hu

  1146 Budapest, Hermina út 35.

  A TIPOFILL 2002 Kft. egy nyilvánosan működő grafikai stúdió. Egy alkotóműhely, amely nem ismer lehetetlent. Szakmai tudásunkat és erőnket arra fordítjuk, hogy kedves ügyfeleink igényeit, adandó problémáit és kérdéseit telefonon vagy személyesen maximálisan megoldjuk. Stúdiónk minden munkatársa jó hangulattal fogadja a hozzánk látogatókat, és nagy odafigyeléssel végzi el a rá bízott feladatot. Kitűnő szellem, szaktudás és kreativitás jellemzi a csapatot. Megfelelő szakmai alázattal kezelünk minden grafikai é...


  Részletek
 • 4. SerCo Multiplex

  6230 Soltvadkert, Zalka u. 4.

  Cégünk a nyomdaipar területén tevékenykedi.


  Részletek
 • 5. ES Design Kft.

  1147 Budapest, Gyarmat u. 90/a

  Grafikai stúdiónk több, mint 10 éve áll ügyfeleinek rendelkezésére.


  Részletek
 • 6. iDEA zONE média

  1137 Budapest, Katona József u. 2/e.

  Grafikai stúdiónk promociós termékek és szolgáltatások teljeskörű kiszolgálására alakult, a tervezéstől a kivitelezésig.
  iDEA zONE média = "egy formába zárt gondolat"


  Részletek
 • 7. DTP Grafikai Stúdió - ABC Holding Kft.

  1011 Budapest, Mária tér 1.

  A DTP-Műhely Grafikai Stúdió 20 fős magánvállalkozás, mely 5 éve áll a megrendelők rendelkezésére. A határidők betartása, a minőségi munkában való következetesség, alacsony költségek - ezek azok az igények, amelyeknek munkáink során mindvégig törekszünk megfelelni. Állandó partnereink: AGFA, Arix Kft., Audi Magazin, Bell and Partners reklámügynökség, Brendon Kft., Duna Holding Rt., Ex Libris Kiadó, GE, Fabbri Ltd., Holló és Társa Könyvkiadó, Hypnos Reklámügynökség, Környezetvédelmi Minisztérium, Passage Kön...


  Részletek
 • 8. DAT Kft.

  0 , N/A

  A DAT POSTER mint a DAT Kft. plakátnyomtató részlege, 1995-ben kezdte meg a munkát. A POSTER divizió célja kispéldányszámú, nagyméretű egyedi nyomtatványok előállítása. A digitális technikával készíthető termékek skálája folyamatosan bővül.A részleg 1998-ban önálló társasággá alakult Egyedi Plakát néven.


  Részletek
 • 9. abcdekor

  1138 Budapest, Váci út 132/b

  Tevékenységeink: digitális plakátnyomtatás, fóliakivágás, reklámtábla készítés, dekoráció.


  Részletek
 • 10. Holland Rt.

  1124 Budapest, Meredek u. 27.

  Cégünk számítástechnikai, irodatechnikai és elektronikai cikkek kereskedelmével, továbbá digitális nyomtatással foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak