Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

diagnosztikai szolgáltatás

kifejezésre
1

Diagnosztikai szolgáltatás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Kht.

  Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Kht. - Diagnosztikai szolgáltatás - Tudakozó.hu Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Kht. - Diagnosztikai szolgáltatás - Tudakozó.hu

  7815 Harkány, Zsigmondy sétány 1.

  A Dél-Dunántúli régióban kiemelkedő helyet foglal el Harkány, hiszen különleges természeti erőforrása a harkányi gyógyvíz. A világviszonylatban is híres melegvizű forrást évtizedek óta használjuk gyógyászati célokra. Ásványi összetétele alapján a harkányi gyógyvíz az egyszerű kénes vizek közé tartozik, ám összehasonlítva Magyarország más kéntartalmú gyógyvizeivel, szembetűnő rendkívül magas oxidálható kéntartalma. A víz különlegessége abból adódik, hogy a kénvegyület carbonilszulfidot tartalmaz, mely vegyül...


  Részletek
 • 2. MEDIC-POLIKLINIKA Orvos - Természetgyógyász központ

  MEDIC-POLIKLINIKA Orvos - Természetgyógyász központ - Diagnosztikai szolgáltatás - Tudakozó.hu

  1052 Budapest, Városház u. 14. I. em. 3.

  A Medic-Poliklinika, Budapest első magán-szakorvosi rendelője 1990 óta gyógyítja eredményesen az allergiás, krónikus, vagy esetleg ismeretlen eredetű, "gyógyíthatatlannak" tartott betegséggel küszködő pácienseit. A klinikát Dr. Kecskés Gabriella alapította, aki a Dr. Reinhold Voll német orvos által kidolgozott Voll-módszert behozta országunkba, sikeresen beépítette a klinika gyógyítási tevékenységében és ennek kizárólagos magyarországi képviselője lett.
  A Medic-Poliklinika járóbeteg szakorvosi ellátást biz...


  Részletek
 • 3. Budaörsi Kisállatklinika

  2040 Budaörs, Delelő utca 4.

  Teljeskörű
  diagnosztikai (laboratórium, röntgen, ultrahang, EKG stb),
  belgyógyászati,
  sebészeti és
  szülészeti
  ellátás.

  A Rendelő minden nap nyitva tart.
  Hétköznap(H-P): 17 - 20 óráig
  Hétvégén (Szo-V)15 - 18 óráig


  Részletek
 • 4. Dr. Bálványossy Péter vállsebész specialista

  1064 Budapest, Dózsa György út 112.

  A magánrendelés a betegek kívánsága szerint - meghatározott időpontra történő előjegyzés alapján - betegvizsgálattal, diagnosztikával, írásos szakvéleményezéssel, és terápiás javaslat adásával próbálja segíteni a tartós, tisztázatlan, visszatérő vállpanaszok kezelését, valamint a konzervatív vagy műtéti kezelésben részesülő betegek tapasztalt vállspecialistával történő szakvéleményezését. Szükség esetén műtéti előjegyzést, valamint kórházi felvételt biztosít.
  Magánrendelés helye:
  I.M.C. International Med...


  Részletek
 • 5. Heli Hungary Kft.

  8617 Kőröshegy, Pf. 13.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak