Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

66 db találat

csomagológép

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Csomagológép keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 11. RotaPack Zrt.

  RotaPack Zrt. - Csomagológép - Tudakozó.hu RotaPack Zrt. - Csomagológép - Tudakozó.hu RotaPack Zrt. - Csomagológép - Tudakozó.hu

  6728 Szeged, Dorozsmai u. 35.

  A RotaPack Csomagolástechnikai Kft. 1990-ben alakult. Célunk korrekt, piacképes árak, pontos szállítás, jó minőségben való gyártás és értékesítés. .Gyártunk raklaprögzítő fóliákat.


  Részletek
 • 12. Unifol Csomagolástechnikai Kft.

  Unifol Csomagolástechnikai Kft. - Csomagológép - Tudakozó.hu Unifol Csomagolástechnikai Kft. - Csomagológép - Tudakozó.hu Unifol Csomagolástechnikai Kft. - Csomagológép - Tudakozó.hu

  2013 Pomáz, Beniczky u. 35.

  Tasak és zsákkészítő gépek
  Tasak és zsáklezáró gépek
  Sarokhegesztőgépek
  Zsugortálcás csomagológépek
  1-2-3 hegesztőszálas gépek


  Részletek
 • 13. Kőröspack Kft.

  Kőröspack Kft. - Csomagológép - Tudakozó.hu

  2750 Nagykőrös, Szolnoki u. 98.

  Cégünk csomagolástechnikai, gyűjtőcsomagoló, egységrakományképző, bálacsomagoló, strech fóliázó, palettázó, depalettázó valamint konzervipari gépekkel és az ezekhez tartozó görgőspálya, szállítószalagok egyedi tervezésével, kivitelezésével és üzembe helyezésével foglalkozik.


  Részletek
 • 14. Transmoduls Kft.

  Transmoduls Kft. - Csomagológép - Tudakozó.hu

  8200 Veszprém, József A. u. 9.

  A Transmoduls Kft.-t 1993-ban alapítottuk. A szándékunk az, hogy a gyorsan növekvő magyar ipart ellássuk a legkülönfélébb igényeket is kielégítő felszereléssel.

  A cél a vevő igényinek mindenkori kielégítése és a magas fokú minőség; a berendezéseinknek tökéletesen illeszkednie kell az igényekhez és az előírásokhoz, garantálva ezzel a megbízható termelést. Ennek érdekében a legújabb megoldásokat és a legújabb fejlesztésű beépítendő egységeket használjuk.

  Marketing politikánk: az elégedett vásárló b...


  Részletek
 • 15. Inpack Kft.

  1155 Budapest, Rákos út 102.

  Cégünk különböző ipari gépek importjával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 16. Jacsu Hungária Gépgyártó, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

  3170 Szécsény, Liget út 21

  Cégünk síkfóliás csomagológépek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


  Részletek
 • 17. Reményi és Társai Kft.

  1084 Budapest, Mátyás tér 9.

  Fő tevékenységi körünk csomagológépek, csomagolóanyagok forgalmazása.
  A Reményi Csomagolástechnika Kft. (alapításkori nevén Reményi és Társai Kft.) azzal a szándékkal jött létre 1991-ben ? kezdetben családi vállalkozásként -, hogy elősegítse és kielégítse a hazai piacon a korszerű és minőségi ? elsősorban ipari jellegű - csomagolás iránt felmerülő igényeket. Cégünk a tudatos fejlesztésnek köszönhetően az évek során meghatározó szerephez jutott a csomagolástechnika területén. Az elmúlt 16 év alatt megteremt...


  Részletek
 • 18. Petitalia Termelő és Kereskedelmi Kft.

  4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.

  1998-ban a Petitalia Kft. a Gerosa céggel egy olasz-magyar vegyesvállalatot alapított. Az eltelt időben a vállalat több PET palackfúvó berendezést is beüzemelt már Magyarországon és a környező szomszédos országok, főleg Ukrajna, Románia területén. 1999-től az olasz licences PET fúróberendezések fejlesztésével, építésével és szervizelésével is kibővült a tevékenysége. Főbb tevékenységünk: egyedi és standard PET flakonok gyártása, üdítős, olajos, kozmetikai, gyógyszeripari és vegyszeres flakonok egyedi kivite...


  Részletek
 • 19. Hectic Bt.

  1044 Budapest, Fóti út 6.

  Szolgáltatásaink évről évre bővülnek. Ma már jelen vagyunk a logisztika minden területén partnereink teljes megelégedésére.


  Részletek
 • 20. FTS-Pack Csomagolástechnikai Kft.

  3170 Szécsény, Salgótarjáni út 4. Pf: 15.

  Az FTS-Pack Kft. célja kettős: a fejlett és modern csomagolási igényeket kielégítő csomagológépek kifejlesztése és gyártása, illetve a minőségi alkatrészgyártás biztosítása.


  Részletek