Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

csokoládé italpor

kifejezésre
1

Csokoládé italpor keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Caffe Caffe Kft.

  6728 Szeged, Fonógyári út 14.

  Cégünk 2000. óta foglalkozik kávék, italporok és kiegészítők forgalmazásával. Kávé kínálatunk összeállításakor figyelembe vettük a magyar ízlést és a minőség mellé kialakítottuk a megfelelő árfekvést. Saját recept alapján gyártott kávé fajtáink: Cremo, Automatici, Classico, Presso.
  Kávé kínálatunkat importált kávé típusokkal bővítettük: Emonec Espresso, Emonec Barexpres, Emonec koffeinmentes kávé, Emonec törökös őrlésű kávé fajtákkal. Az általunk forgalmazott kávékat csak gasztro kiszerelésben, és csak ven...


  Részletek
 • 2. Goodwill National Trading Kereskedelmi Kft.

  1106 Budapest, Jászberényi út 55.

  Cégünk édesipari alapanyagok importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. A következő termékek kizárólagos importálója és forgalmazója Magyarországon: SATRO német gyártású, minőségi italautomataporok, BENSDORP és más holland kakaóporok, DELICIA, LUIJCKX holland cégek csokoládé és cukor díszítői, BARRY CALLEBAUT belga bevonó és formázó csokoládék és süthető csokirúd.


  Részletek
 • 3. Tutti Élelmiszeripari Kft.

  9142 Rábapatona, Pinkerét 1.

  Cégfilozófiánkat mindig jellemezte a termékkutatás, új eljárások bevezetése és az élelmiszertudomány legújabb eredményeinek alkalmazása. Jelenleg is három saját szabadalmaztatott eljárást alkalmazunk. Cégünk készen áll, hogy partnereik egyedi kívánságai szerint fejlesszen ki új kész vagy félkész termékeket. Tutti minőség az Ön lehetősége!


  Részletek
 • 4. Duhaj Bon-Bon Budapest

  1096 Budapest, Haller utca 88


  Részletek
 • 5. RETRO-24 , Best Food Market

  1113 Budapest, Kondorosi út 4/b

  Kedves Látogatónk!
  Örömmel értesítjük, hogy megnyitottuk új kis, és nagykereskedésünket a
  áruházunkat, a a XI. ker. Kondorosi út 4/b . alatt.
  Ezúton szeretnénk megkérni, hogy tegyen nálunk látogatást és fedezze fel széles választékunkat!


  A RETRO-24 csapata


  Részletek
 • 6. CSOKI Hungária Kft.

  2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos u. 32.

  A CSOKI Hungária Kft elsimert a nagykereskedések között, megbízhatósága,vevőközpontúsága, minőségi szolgltatásai és elérhető árai, - ezen belül is akciós ajánlatai együttesen biztosítják a sikert!


  Részletek
 • 7. Mester + plusz Veszprém

  8200 Veszprém, Budapesti út 69.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak