Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

cseresznyepaprika

kifejezésre
1

Cseresznyepaprika keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft.

  Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu Csépány és Társai Zöldség-Gyümölcs és Konzervipari Nagykereskedelmi Kft. - Cseresznyepaprika - Tudakozó.hu

  3200 Gyöngyös, Karácsondi út 1/a.

  A Csépány és Társai Kft. 1993-ban alakult. A cég az első időszakban kimondottan friss zöldség és gyümölcs felvásárlásával és exportálásával foglalkozott. 1994-ben építettük és fejlesztettük ki a konzervipari egységet. A friss zöldség-gyümölcs területén éves szinten mintegy 16.000 tonnás felvásárlás történik, amelyből 8-10 ezer tonna kerül előhűtés után nyugat-európai exportra.


  Részletek
 • 2. Horker Kft.

  9113 Koroncó, Sokorói út

  A nyár üzenete a téli hónapokra. Termékeink tartósítószert nem tartalmaznak, kíméletes hőkezeléssel készülnek, friss alapnyagokból, jól bevált kítűnő házias receptek alapján. A biztonságos élelmiszergyártást szolgáló HACCP rendszert több éve alkalmazzuk, mely a minőségi árutermelésünkkel együtt növelik a bizalmat üzemünk termékei iránt.


  Részletek
 • 3. SAUER Bt.

  2220 Vecsés, Ady Endre u. 84.

  Cégünk mindenféle savanyúság készítésével, kis- és nagybani kereskedelmével foglalkozik. Kiskereskedőket nagybani áron szolgálunk ki. Édesítse napjait savanyúságunkkal!


  Részletek
 • 4. Vitál Zrt.

  7759 Lánycsók, Dózsa Gy. u. 68-70.

  Konzervipari termékek gyártása, forgalmazása. Export tevékenység!


  Részletek
 • 5. Szatmári Konzervgyár Kft.

  4762 Tyukod, Bem u. 85.

  Cégünk az élelmiszeripar területén tevékenykedik.
  Weboldalunk frissítése alatti elérhetőségeink:
  címünk: 4762 Tyukod, Bem u. 85.
  telefon: 44/367-367
  e-mail: aranyost@axelero.hu


  Részletek
 • 6. Pfeferoni Bt.

  1147 Budapest, Csömöri út 9-11.


  Részletek
 • 7. Chili-Trade Kft.

  6351 Bátya, Kalocsai út 61.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak