Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

csereüdültetés

kifejezésre
1

Csereüdültetés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Nova Tábor Kft.

  8948 Nova, Fő út 8.

  A Nova Tábor Kft. 2001-ben alakult. Célja Nova község területén ifjúsági tábor és szabadidőközpont létesítése, későbbiekben ennek bővítése. 40 fő részére tudunk szállás biztosítani a tábor fő épületében, a sátortáborozáshoz 160 fő elhelyezését kívánjuk nyár folyamán megoldani. Aktuális programkinálatunkról honlapunkon tájákozódhat.


  Részletek
 • 2. Helyi Televíziók Országos Egyesülete

  7621 Pécs, Lyceum u. 7.

  A Helyi Televíziók Országos Egyesülete alapvető céljai közé tartozik, hogy a már működő és az újonnan alakult tagtelevíziók munkáját támogassa szakmai, jogi és gazdálkodási szempontból.


  Részletek
 • 3. Holiday Club Hungary Kft.

  1087 Budapest, Luther u. 4.

  Vállalatunk, a Holiday Club Hungary Kft., 1991-ben kezdte meg az üdülési jogok érlékesítését Magyarországon. Fő tevékenységünk az olyan üdülőklubok létrehozása és értékesítése, melyek ideális kikapcsolódást biztosítanak ügyfeleink részére, magas színvonalú környezetben. Ebben elsősorban az érdekeltségünkbe tartozó négycsillagos szállodáink a horvátországi Waterman Holiday Club; a muraui síparadicsom kiemelt helyszínén épült Club Hotel am Kreischberg; a világhírű gyógyüdülőhelyen épült Holiday Club Hévíz és ...


  Részletek
 • 4. Hazai Üdüléscseréket Szervező Kft.

  1118 Budapest, Tiszavirág u. 114.

  Cégünk az üdülési jog Magyarországon belüli csereközvetítésével foglalkozik.


  Részletek
 • 5. AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány

  1123 Budapest, Alkotás u. 37. I/6.

  Az AFS 15-18 év közötti fiatalok számára kínál lehetőséget egy iskolaév eltöltésére a világ több, mint 50 országában több, mint 50 éve.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak