Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

20 db találat

családi ház villanyszerelés

kifejezésre
1 | 2

Családi ház villanyszerelés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Grafovill Kft.

  8700 Marcali, Kaposvári út 36

  regisztrált villanyszerelő, villanyszerelés, épületvillamossági szerelések, javítások, új csatlakozások, fogyasztás-mérőhelyek, kertvilágítások, érintésvédelmi felülvizsgálatok,villámvédelmi rendszerek kiépítése és felülvizsgálata, erősáramú berendezések szabványossági felülvizsgálata, felelős műszaki vezetés, felelős műszaki ellenőr,


  Részletek
 • 2. Interco Kft.

  Interco Kft. - Családi ház villanyszerelés - Tudakozó.hu

  1221 Budapest, Orsovai út 20.

  Cégünk egyik fő tevékenysége VILLANYSZERELÉS. Lakások, társasházak teljeskürű villanyszerelése, mérőhely kialakítása, mért, méretlen hálózat. Regisztrált vállalkozóként, teljes eljárási lehetőséggel az áramszolgáltatónál.
  Másik fő tevékenységi köre a KÖNYVELÉS. Egyéni, társas vállakozások, könyvelése, bérszámfejtése, TB, teljeskörű APEH ügyintézéssel. Bevallások elkészítése magánszemélyek részére is.
  Címünk: Székhely és Villanyszerelés: 1221 Budapest Orsovai út 20.
  Könyvelés: 1214 Budapest II. Rákóczi...


  Részletek
 • 3. Tuza Pál E.V.

  2151 Fót, Lehel u. 17.

  Villanyszerelés és gyorsszolgálat.
  *Bolhától az elefántig*
  Családi házak,lakások,irodák,üzlethelységek teljeskörű villanyszerelése,régi vezetékek cseréje.


  Részletek
 • 4. Épserv Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1075 Budapest, Wesselényi utca 40

  Vállalati ügyfeleink számára:, Elektromos és hírközlési hálózatok tervezése, kivitelezése Generálkivitelezés Zártláncú TV hálózatok Tűzjelző-, riasztórendszerek szerelése Épületgépészet Magas-, és mélyépítés Épületbontás, földmunka, egyéb speciális szaképítés , , Lakossági szolgáltatásaink:, Családi házak teljes körű kivitelezése, átalakítása Villenyszerelés Víz-, gáz-, fűtésszerelés Padló-, falburkolás, vakolás Festés, üvegezés Ácsolás, tetőfedés, szigetelés Egyéb befejező építés.
  Villamos és Irányítástec...


  Részletek
 • 5. Forrás-Invest Építőipari, Ingatlanhasznosító és Kereskedelmi Kft.

  1132 Budapest, Váci út 60-62.

  Cégünk világítástechnikával, villanyszereléssel és épületvillamossággal foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Praktiker Security Kft.

  8000 Székesfehérvár, Királykút lakónegyed 20.

  Cégünk a biztonságtechnika és a vagyonvédelem területén tevékenykedik. Kiválóan képzett szakembereink minden elektromossággal kapcsolatos tevékenységet megterveznek, valamint kiviteleznek.


  Részletek
 • 7. FAÉP-HÁZ Kft.

  9021 Győr, Virágpiac 2.

  Az általunk épített lakóházaknál a fő törekvés az, hogy maximálisan figyelembe vegyük a megrendelő igényeit, az építési telek sajátosságait, és az adott területre vonatkozó építési előírásokat. Nem csak a kivitelezést, kérésre az épület tervezését is vállaljuk. Nincsenek típustervek, minden lakóház egyedi terv alapján készül, hiszen nincs két azonos sajátosságú telek és a megrendelok igényei is eltérőek.


  Részletek
 • 8. Kartell-Vill Bt.

  1165 Budapest, Dóra tér 1.


  Részletek
 • 9. Németh Villamossági Kft

  9400 Sopron, Vadász u.22.


  Részletek
 • 10. Atlantic 77 Bt.

  1071 Budapest, Bajza utca 1.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak