Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

10 db találat

családi ház szigetelése

kifejezésre
1

Családi ház szigetelése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Tetőfess Kft.

  Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu Tetőfess Kft. - Családi ház szigetelése - Tudakozó.hu

  2440 Százhalombatta, Benta Major

  A Tallér Co Kft. szakmai múltja 1975-re nyúlik vissza.
  Az általunk forgalmazott termékek a szálloda és vendéglátóipari egységek eszközeinek és felszereléseinek gazdag választékát kínálják.
  A kínálat közel 9000 árucikkből tevődik össze, a legalapvetőbbektől egészen a legspeciálisabbakig:

  Rozsdamentes konyhai és tálaló eszközök (lábasok, fazekak, tepsik, sütőserpenyők)
  Evőeszközök, tálcák, asztali kiegészítők
  Porcelán sütőtálak, étkészletek
  Tálalótálak, tányérok, poharak
  Fa és rattan minőségi ...


  Részletek
 • 2. Pannon Iso-Trade Szigeteléstechnikai Kft.

  8200 Veszprém, Ady Endre út 71. A.

  Falszigetelés fémlemez bepréselésével - Telefon: 06.88.403.520 /Mobil: 06.30.993.0488
  A szigetelési vállalkozás 21 éve felmenő falazatok utólagos szigetelését végzi, fúrás- bontás nélkül, fém szigetelőlemez besajtolással, 20 év garanciával és megrendelés esetén ingyenes helyszíni nedvességméréssel.

  A falszigetelés helye a lábazat és az első sor tégla fugája, melybe speciális szigetelőlemezt préselünk a fal teljes keresztmetszetében.

  A meglévő vakolatot 3-6 cm szélességben kell leverni a munkálato...


  Részletek
 • 3. Rafaisz Kft.

  7038 Pusztahencse, Pozsonyi u. 88.

  Cégünk középületek, műemlékek, családi házak vízszigetelését vállalja.


  Részletek
 • 4. Kelmat Kft.

  1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 125. em. 4. 15.

  A cég kizárólag a Magyarországon még újnak számitó, de a vilag sok helyén már kiváló minőségnek örvendő SUBERTRES termékcsalád forgalmazására alakult.

  Vállalkozásunk célja, hogy mint a Kelet-Európai importőr magyarországi kizárólagos disztribútora bevezesse és elterjessze a SUBERTRES termékcsaládot Magyarország épitőipari területére. Üzletpolitikánk szerint, minden megyében és Budapesten egy viszonteladói hálózatot hoztunk létre. A partnereinkkel együtt közös célunk,hogy alapanyagként a parafát használv...


  Részletek
 • 5. Isotech Kft.

  1181 Budapest, Közdűlő út 22.


  Részletek
 • 6. Hydroproof Kft.

  1115 Budapest, Kelenföldi út 17.B

  A HYDROPROOF Magas- és Mélyépítmény Szigetelő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult. Fő profilját a lapostető szigetelések - ezen belül a lágyfedések készítése - képezték és képezik. Eleinte főképpen TAURUS, majd PIRELLI, EPDM gumilemezek kerültek felhasználásra.

  A Kft. 1992-ben szerezte meg a EPDM szigetelési rendszer magyarországi kizárólagos képviseleti jogát, így a PRELASTI magyarországi rendszergazdája lett. A Belgiumból importált EPDM gumilemezek hazai vulkanizálására és szabására az országban egyed...


  Részletek
 • 7. Feba Építő és Szolgáltató Kft

  1141 Budapest, Szugló utca 125/D G-41

  A Feba Építő és Szolgáltató Kft. 1990-ben alakult meg azzal a céllal, hogy az általános építőipari kivitelezések piacán az ügyfeleknek egy magasabb szintű szolgáltatást tudjon nyújtani.

  1995-ben a Kft. az általános kivitelezéseken belül a lakás felújításokra specializálódott. Így sikerült ezen a területen nagy tapasztalatra szert tenni.

  1999-ben már a vegyipar által támasztott építőipari igényeknek is sikerült megfelelni és ezen a területen is sikeresen tudtuk az ügyfeleinket kiszolgálni.

  2003-ban ...


  Részletek
 • 8. Ading-H Kft.

  2370 Dabas, Kálvin u. 4/a.


  Részletek
 • 9. Otszig Szigeteléstechnikai és Kereskedelmi Kft.

  6000 Kecskemét, Csányi J. krt. 12. III. em. 301.


  Részletek
 • 10. Híves Mihály

  2660 Balassagyarmat, Hunyadi u. 18.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak