Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

5 db találat

csővezetéki rendszer tervezés

kifejezésre
1

Csővezetéki rendszer tervezés keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Keviépszer Kft.

  4034 Debrecen, Vágóhíd u. 18.

  Társaságunk a gáz és olajipar területén a vezetéképítési feladatok kivitelezésébe 1984-ben - akkor még a Keviép Vállalat építésvezetőségeként - kapcsolódott be.

  1991. decemberében Keviépszer Kft. Néven önálló társasággá szerveződött a Keviép és az építésvezetőség műszaki állománya tulajdonosi szerkezettel. Jelenleg a Keviép

  50 % -ban tulajdonosa a társaságnak, a másik 50 % 4 fő magánszemély tulajdona, akik a társaság vezető alkalmazottai. Társaságunk felépítését az alá...


  Részletek
 • 2. TervMester Bt.

  1191 Budapest, Kosárfonó u. 12.

  Szolgáltatásainkkal teljes mértékben le kívánjuk fedni a kivitelezési folyamatot, a megépített rendszer átadásán túl a karbantartáson keresztül a szervizfeladatokig.


  Részletek
 • 3. Kalor Bau Kft.

  1213 Budapest, Aradi vértanúk útja 58.

  A hőenergetika, hőellátás, erőművi rendszerek, kisebb épületgépészeti rendszerek, csővezetékek tervezésével forduljon hozzánk. Szélturbina építés, szélenergia hasznosítással kapcsolatban teljeskörű szaktanácsadással állunk rendelkezésükre. Referencia: résztvétel az első magyarországi szélturbina építésében.


  Részletek
 • 4. HALBO MCE Tervező és Fővállalkozó ZRt.

  3700 Kazincbarcika, Alkotmány út 18.

  Alkalmazotti létszámunk 190 fő (cégcsoportunk teljes létszáma 290 fő), cégünk anyagmentes árbevétele eléri a kétmilliárd forintot. Innovatív és piacorientált vállalatpolitika, modern technológia, valamint jól képzett munkatársak összekapcsolásával az évek során egy dinamikusan fejlődő vállalkozás jött létre, amely felkészülten vár jövőbeni feladataira.

  Megbízóink főleg az energiaipar, vegyipar, olajipar valamint a gyógyszeripar területéről érkeznek.

  A piac ezeken a területeken a minőség, az ár és a ki...


  Részletek
 • 5. Komjáthi Klíma Kkt.

  3533 Miskolc, Kertej u. 46.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak