Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

8 db találat

charter hajózás

kifejezésre
1

Charter hajózás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Jachtakadémia

  2071 Páty, Torbágyi út 13.

  Magyarország legprofesszionálisabb vitorlásoktató központja a Jachtakadémia. Honlapunk címe http://www.vitorla.com/ és elérhetőek vagyunk még az info@vitorla.com e-mail címen is.


  Részletek
 • 2. Ormai Vitorlás Iskola

  8171 Balatonvilágos, Jókai M. u. 12..

  Az elméleti tanfolyamokat Budapesten (esetleg Balatonakarattyán) tartjuk. A vizsga előtti napon a konzultáció lehetőségét biztosítjuk. Természetesen, ha a tanfolyamon való aktív részvétel ellenére is sikertelen a vizsga, a pótvizsga díját mi fizetjük.


  Részletek
 • 3. Imyke Yacht&Diving Kft.

  2120 Dunakeszi, Tóth Árpád u. 1/b.

  Vállalkozásunk szervezésében megtalálhatod a kalandot, mind kezdőként, mind képzett, gyakorlattal rendelkező sporttársként! Kezdők részére gyakorlattal, szaktudással rendelkező, képzett oktatóink, túravezetőink állnak rendelkezésedre. Túra ajánlataink között minden korosztály megtalálhatja a tudásának, anyagai lehetőségeinek megfelelő lehetőséget, ahol a munka, tanulás stresszes hétköznapjait tudja aktívan kipihenni. Tanfolyamainkon elsajátíthatod azokat az ismereteket, melyekkel kedvenc időtöltésedet bizto...


  Részletek
 • 4. FIX YACHTING Kft.

  1038 Budapest, Tündérliget utca 9/c

  Köszöntjük AZOKAT, akik a nyaralásnak, pihenésnek, vagy a sportolásnak választják azt a formáját, hogy egy hajón töltik el szabadidejüket. MUNKATÁRSAINK SEGÍTSÉGÜKRE LESZNEK A SZERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG! ÉLMÉNYDÚS NAPOKAT KÍVÁN: FIX YACHTING! http://www.fix-yachting.com http://www.fix-yachting.hu


  Részletek
 • 5. Hungary Aginvest Kft.

  1054 Budapest, Alkotmány u. 4.

  Cégünk vitorláshajók bérbeadásával foglalkozik.


  Részletek
 • 6. Bódis Testvérek Hajózási Kft.

  8360 Keszthely, Honvéd u. 47.


  Részletek
 • 7. Los Amigos Yachting

  1094 Budapest, Debreceni utca 37


  Részletek
 • 8. Kis Frigyes - Eldorádó charter túrák

  1111 Budapest, N/A


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak