Automatikus bejelentkezés
belépés

Zwack Unicum Nyrt.

Budapest
1095 Soroksári út 26.

telefon: 40/200-317
mobil: 40/333-444
e-mail: ugyfelszolgalat@zwackunicum.hu
telefon: 476-2300
fax: 216-1006

Weboldal: http://www.zwack.hu

Cégleírás:
A Zwack Unicum Nyrt. az égetett szeszesitalok piacának vezető cége
A társaság zászlóshajója az Unicum és az Unicum Next a legjelentősebb magyar márkák a Vilmos, a St. Hubertus, a Fütyülős, valamint a Kalinka. A Zwack Unicum Rt. jelentős erőfeszítéseket tesz a minőségi pálinkák fokozottabb elterjesztésére. Ilyen a Zwack Nemes Pálinka sor, valamint a Kosher szilva, barack és körtepálinkák, amelyek mindegyike 100 százalékos tiszta gyümölcs párlat.
A társaság importja is jelentős (olyan nemzetközi márkák kizárólagos magyarországi forgalmazója, mint a Johnnie Walker, a Baileys, a Hennessy, a Smirnoff, de még az Evian víz is a portfolió része.
A Zwack Unicum Rt. bor üzletága is egyre újabb hazai és külföldi borokkal jelentkezik és jelentősebb szerephez jut a piacon.

Kulcsszavak: alkoholos ital , barackpálinka , BLACK VELVET , bor , bor és pezsgő , borászat , borkóstolás , borkultúra , borturizmus , borvidék , brandy , frissítőital , FÜTYÜLŐS , gin , gyógynövénylikőr , gyümölcspálinka , HUBERTUS , információszolgáltatás , internetes tartalomszolgáltatás , ital , italáru , italkülönlegesség , italspecialitás , JOHNNIE WALKER , kajszibarack pálinka , keserű likőr , konyak , krémlikőr , likőr , likőr különlegesség , pálinka , párlat , pezsgő , rum , szeszes ital , szeszesital , szeszipar , tequila , UNICUM , UNICUM NEXT , vermut , VILMOS , VILMOS KÖRTEPÁLINKA , vilmoskörte pálinka , vodka , webáruház , webshop , whisky , ZWACK

Zwack Unicum Nyrt. fotók

Zwack Unicum Nyrt. - Tudakozó.hu