Automatikus bejelentkezés
belépés

Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft.

Balassagyarmat
2660 Szügyi u. 62.

telefon: 35/315-648 Bemutatóterem
telefon: 35/300-436 Gyártelep
telefon: xhenia@xhenia.hu
fax: 35/300-436

Budapest
1103 Kozma utca 9-11. Raktárüzlet

telefon: 264-1210

Weboldal: http://www.xhenia.hu

Cégleírás:
Cégünk 1988-ban kezdte meg működését.

Az alapítástól, 1995-ig a fő tevékenység a gépi forgácsolással előállított egyedi munkák ill. más vállalkozásoknak és kereskedelmi cégeknek sorozatban gyártott szaniter termékek. A vállalkozás által 1994-ben kifejlesztett Xhénia tagos radiátorok gyártása 1995-ben kezdődött meg, több kiállításon is első díjat kapott. A radiátor családot tovább bővítettük, a piacon jól bevált formákat megtartva ill. tovább fejlesztve.

Egyedi technológiával aluminium csőradiátorokat is gyártunk. A több lábon állás érdekében 2003-ban PVC nyílászárók gyártását kezdtük el. A termelés gyors felfutását a kiváló háromsoros tömítésű profilrendszer és az ehhez társuló kedvező ár segítette.

Az egyenletes minőség érdekében az addig külső cégek által végzett színterezést (porszórást ) 1997-ben saját színterező üzem vette át.

Kulcsszavak: alumínium radiátor , fűtéstechnika , műanyag ablak , műanyag nyílászáró , nyílászáró , radiátor , törölközőszárító , törölközőszárító radiátor , XHÉNIA

Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. fotók

Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu Xhénia Aluradiátor és Szerkezetgyártó Kft. - Tudakozó.hu