Automatikus bejelentkezés
belépés

Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft.

Vecsés
2220 Lőrinci u. 59. (Airport Businesspark C2)

telefon: 777-9300 Központ
fax: 777-9444
telefon: 777-9304
telefon: 470-9499 Jegyrendelés
telefon: (23) 42 87 28

Weboldal: http://www.wizzair.hu

Cégleírás:
A Wizz Air értékközpontú légitársaság, elsődleges célja, hogy bevezetett újítások által élménnyé varázsolja az utazást. A legmondernebb technológiákra támaszkodva biztosítjuk, hogy a "Wizz Air élmény" mind a szolgáltatás minőségét, mind az árat tekintve első osztályú legyen. A Wizz Air által kínált szolgáltatás lényege: nyomtatott jegy nélküli utazás, költség és időhatékony másodlagos repülőterek használata, egy osztályos szék konfiguráció, szabad ülőhelyválasztás, étel-ital választék fizetés ellenében.
A Wizz Air új, modern, legújabb technologiát képviselő repülőgépeket üzemeltet, melyeket a világ egyik vezető karbantartó cége, a Lufthansa Technik tart karban. Professzionális személyzetünk elkötelezettsége és odaadása emlékezetessé teszi a Wizz Air gépek fedélzetén töltött órákat. A Wizz Air flottája fiatal, 180 üléses, Airbus A320 típusú repülőgépekből áll.
A Wizz Air munkatársainak meggyőződése, hogy a különbség az egyes emberekben rejlik. A csapat 100%-san felkészült, ügyfélorientált szakemberekből áll, akik mind szigorú etikai szabályok alapján dolgoznak, kiváló csapatszellemben. A munkatársak különböző országokból érkeztek, beleértve Magyarországot, Lengyelországot, Nagy-Britanniát, Hollandiát, Németországot, Kanadát és Franciaországot is. A motivált, professzionális és multi-kulturális menedzsmentnek köszönhetően a Wizz Airnél a magas szintű vezetői képességek és a motiváció a fő húzóerő és a siker egyik kulcstényezője. Jelenleg 450 dolgozója van a cégnek.

Kulcsszavak: légi szolgáltatás , légi utasszállítás , légiközlekedés , légitársaság , online jegyfoglalás , repülés , repülőjegy , repülőjegy-foglalás , utasszállítás , utazás , utazási tanácsadás , utazásszervezés , utazástervezés

Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. fotók

Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Tudakozó.hu Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Tudakozó.hu Wizz Air Hungary Légiközlekedési Kft. - Tudakozó.hu