Automatikus bejelentkezés
belépés

Volánpack Zrt.

Budapest
1108 Kozma utca 4.

telefon: 431-6200
e-mail: volanpack@volanpack.hu
telefon: 431-6210/Deákné Kovács Anna
fax: 431-6260
telefon: 431-6218

Weboldal: http://www.volanpack.hu

Cégleírás:
A Volánpack Zrt. elődjét 1968-ban alapították. Fő feladata a szállítói csomagolások elkészítése volt. A rendszerváltás után, 1993-ban alakították át részvénytársasággá, a privatizáció 1995-ben történt, és az 1200 fős nehézkesen működő nagyvállalatból a piaci feltételekhez jobban alkalmazkodó 120 fős középvállalat lett. Jelenleg 100%-os magántulajdonban van. A Volánpack Rt. jelenleg is az egyik meghatározó szállítási csomagolással foglalkozó vállalat Magyarországon.

A csomagolásokat a legkorszerűbb műszaki követelményeknek megfelelően alakítjuk ki. A csomagolásokhoz részben standard eszközöket, részben általunk kidolgozott technológiákat alkalmazunk, az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer szigorú előírásainak megfelelően. 2003. február óta a "Minősített NATO Beszállításra Alkalmas" feltételeknek felelünk meg.

A csomagolóeszközöket megrendelésre, az ügyfél által átadott specifikációk szerint és a kért mennyiségben gyártjuk. Igény szerint szakembereink, technológusaink megtervezik a csomagolóeszközt és a csomagolás módját is. A modern, csomagolási segédanyagokkal, fóliákkal, a különböző szállítási módok sem jelentenek akadályt: legyen az tengeri, közúti, vasúti vagy légi szállítás.

Kulcsszavak: árucsomagolás , bércsomagolás , címkézés , csomagolás , csomagolási segédanyag , csomagolástechnika , csomagolóanyag , csomagolóeszköz , csomagolóláda , doboz , exportcsomagolás , fa csomagolóeszköz , fólia , fóliazsák , fűrészáru , hullámpapír termék , karton , láda , logisztika , logisztikai szolgáltatás , papír csomagolóeszköz , raklap , rakományrögzítés , rekesz

Volánpack Zrt. fotók

Volánpack Zrt. - Tudakozó.hu