Automatikus bejelentkezés
belépés

Vitaminsziget

Budaörs
2040 Puskás Tivadar u 4.

telefon: 23/ 802-008
fax: 23/ 802-009
mobil: 30/ 6303-777
e-mail: info@vitaminsziget.com

Weboldal: http://www.vitaminsziget.com

Cégleírás:
Megközelíthetőség:

A Vitaminsziget Kft. a Terrapark irodaközpontban található a M1-es és M7-es autópálya közös bevezető szakasza mellett, Budaörs nyugati városközpontjában az Ikea felett. Elhelyezkedése miatt könnyen megtalálható.

Megközelítés autóval:

Budapestről:
az M1 es autópályáról az Auchan lejárónál lehajtva egyenesen az Auchan, Ikea, Decathlont elhagyva a körforgalomból a Tama felé kanyarodva az első utca balra a Puskás Tivadar utca. Az utca jobb oldalán levő első irodaház második emeletén találja meg cégünket.

Balaton felől:
Az autópályáról az Auchan lejárónál lehajtva és a második körforgalomból az utolsó lehetőségnél kijövet egyenesen a lámpás kereszteződésnél is a második utca jobbra a Puskás Tivadar utca. Az utca jobb oldalán levő első irodaház második emeletén találja meg cégünket.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtérről induló 40, 40E, 40 gyors buszokkal akár 15-20 perc alatt is eljuthat a budaörsi buszvégállomásig. Onnan 5 perc séta (a Balaton irányába indulva a második utca jobbra) a Puskás Tivadar utca. Az utca jobb oldalán levő első irodaház második emeletén találja meg cégünket.

Kulcsszavak: ásványi anyag , egészséges életmód , étrendkiegészítő , gyógyhatású készítmény , gyógynövény , hidrokolloid , kozmetikum , mosószer , multivitamin , nyomelem , tisztítószer , vitamin

Vitaminsziget fotók

Vitaminsziget - Tudakozó.hu