Automatikus bejelentkezés
belépés

VM ZINC Kft.

Budakeszi
2092 Kagyló utca 4-6., Pf.:101

fax: 06-23-452-320
telefon: 06-23-452-452

Weboldal: http://www.vmzinc.hu

Cégleírás:
Az UMICORE Building Products Hungary Kft. modern, 1500m2-es raktáráruháza Budakeszi új ipartelepén, Budapest nyugati peremén az M0-M1-M7 csomópont térségében található. Áruházunkban titán-cink lemezek, szalagok, nagyméretű tekercsek, fedőelemek, ereszcsatorna rendszerek, késztermékek és egyéb kiegészítő elemek széles skáláját forgalmazzuk. Folyamatos raktárkészleten tartott árukkal állunk vevőink rendelkezésére, de az ország több pontján is megtalálja a VM ZINC? márka termékeit.

A francia tetőfedő szakemberek körében több mint 160 éve ismert VIEILLE MONTAGNE a 90-es években vált az Umicore vállalatcsoport építőiparban használatos hengerelt horgany termékeinek és rendszereinek VM ZINC? márkanevévé.
Az Umicore csoport minden földrészen érdekelt ipari tevékenységekben, vevői bázisa a világ minden tájáról származik.

Az Umicore vállalatcsoport tevékenysége négy üzleti területre koncentrál:

nemesfém termékek és katalizátorok
nemesfémekkel kapcsolatos szolgáltatások
cink szakterület (építőipari Termékek Üzletág is ide tartozik)
speciális anyagok

Az évente 100.000 tonnát meghaladó mennyiségben hengerelt horgany termékeket világszinten értékesítő Umicore Építőipari Termékek Üzletága a világ vezető horgany szállítója, és kiemelkedően erős kapcsolatrendszerrel rendelkezik az európai, ázsiai és amerikai piacokon.
Az üzletág a nemzetközileg is elismert márkanév, a VM ZINC? márkanév alatt komoly nemzetközi fejlesztési politikát folytat.
Az Umicore olyan alkalmazási területekre helyezi a hangsúlyt, ahol tudja, hogy az anyagtudományban, vegyészetben és fémgyártásban szerzett tapasztalata révén kiemelkedő értéket tud adni, legyen szó akár a mindennapi életben elengedhetetlen termékekről, akár az új technológiai fejlesztésekben versenyelőnyt biztosító anyagokról.
Az Umicore elsődleges és legfontosabb célja, hogy az anyagok fejlesztése, gyártása és újrafelhasználása révén betölthesse küldetését: egy jobb élethez járuljon hozzá.

Kulcsszavak: ácsmunka , bádogosipar , bádogosmunka , burkolás, burkolat , díszműbádogozás , fémlemez , gépkölcsönzés , homlokzat , tetőfedés, bádogos és ácsmunka , vörösréz termék

VM ZINC Kft. fotók