Automatikus bejelentkezés
belépés

VIDEOTON Elektro-Plast Kft.

Kaposvár
7400 Izzó utca 3.

telefon: 82/502-118
telefon: 82/502-102
telefon: 82/502-100 Központ
fax: 82/502-190
e-mail: vtep@vtep.videoton.hu

Weboldal: http://www.vtep.videoton.hu

Cégleírás:
A VIDEOTON márka már hosszú idő óta a kiváló gyártási minőség szimbóluma. Anyacégünk a legnagyobb 100 %-ban magyar magántulajdonú ipari vállalatcsoport, amely gyártási, és gyártáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat kínál ipari vállalatok számára. A Videoton egy alacsony költségszintű integrált szerződéses gyártó, és professzionális regionális EMS (Electronics Manufacturing Services - Elektronikai Gyártás Szolgáltató) vállalat, amely világviszonylatban is az első 25 cég közé tartozik. A VIDEOTON nagy múltú tőkeerős háttérrel rendelkező vállalatcsoport, a magyar ipar 8. legnagyobb foglalkoztatója, ami megalapozott növekedési lehetőséget biztosít a vállalat számára.
Kaposváron a tevékenységeink a stratégiai partnerségre és az integrált gyártási szolgáltatásokra épülnek. Első sorban hőre lágyuló műanyagok fröccsöntésével, a fröccsöntéshez szükséges szerszámoztatással foglalkozunk. A Kaposváron készült műanyagalkatrészek végszerelése is túlnyomórészt helyben történik. Mintegy 500 szerszámmal, 750 különféle műanyag alkatrészt gyártunk. Fröccsöntő-gépeink záróereje 35-600 tonna közötti teljesítményre képes. Gépeink jelentős része robotizált. Ipari alkalmazások területén partnereink számára légzésvédelmi maszkokat, valamint több típusban és verzióban szerelünk életvédelmi kismegszakítókat. Az autóipar számára nagy mennyiségben állítjuk elő a műanyag alkatrészeket.

A termelés másik nagy ága, a ma már egyre inkább a -fejlesztési feladatokban való részvétellel együtt megvalósuló- gépek, eszközök, berendezések szerelése, előállítása. Automatizált és kézi gyártósorokon konyhai robotgépeket, borotvatöltő- és tisztító berendezéseket, vasalókat, citromfacsarókat, porszívókat, mixereket, digitális mérlegeket, valamint wellness termékeket szerelünk. Az új termékek kifejlesztésén és a gyártásuk elindításán mérnökeink együtt dolgoznak a megbízóinkkal.

A fő termelő tevékenységeinket a beszerzéstől a kiszállításig terjedő integrált gyártási szolgáltatásaink egészítik ki. A partnereink számára teljes körű beszerzést, logisztikát és pénzügyi tevékenységet is végzünk. Folyamatainkat magas szintű minőség-, környezeti-, egészség-, és változásmenedzsment követi, optimalizálja. Mérnöki szervezetünk a partnerekkel való együttműködési terület kiszélesítése céljából részt vesz a megbízóinkkal közös termékfejlesztésekben. Szakembereink évtizedes tapasztalatára támaszkodva már a termékfejlesztés fázisában lehetőségünk nyílik a vevői igények maximális kielégítésére, a gyártásfejlesztésben is állandó partnerek vagyunk. A folyamatos fejlesztésekkel, beruházásokkal és innovációval kívánunk szerződéses gyártóból stratégiai partnerré válni. Fejlődésünk, technológiánk korszerűsítése egyúttal a versenytársainkkal való sikeres megmérettetés nélkülözhetetlen feltétele is. Szakmai meggyőződésünk: dinamikus fejlődés nélkül nincs jövő. Vállalatunk emberi erőforrás politikáját a hosszú távon gondolkozó, szakmailag jól képzett munkavállalókra építi. A versenytársainkhoz képest gyorsabb tanulás képessége biztosít helyzeti előnyt. Így minden évben egyre nagyobb lehetőségeket biztosítunk alkalmazottaink szakmai képzésére.

Fő célkitűzéseink elérése megköveteli tőlünk, hogy megbízható, teljes körű és integrált szolgáltatásokkal rendelkezzünk. Ezek kialakításában potenciális partnereink aktuális és jövőbeni igényeit is figyelembe vesszük. Nagy hangsúlyt fektetünk a beruházások révén bevonható új erőforrások létrehozására. Menedzsmentünk a folyamatos fejlesztés súlypontjait a hatékonyság javítására, a humánerőforrás fejlesztésére és a gyártás innovációjára helyezi. Tevékenységünket az ISO szabványok és az OHSAS 18001 szabványok követelményei szerint végezzük. 2004-ben elnyertük az üzleti kiválóság legmagasabb fokú elismerését, a Nemzeti Minőségi Díjat nagyvállalati termelő kategóriában.

Kulcsszavak: elektronika , elektronikai berendezés és alkatrész , elektronikai eszköz , elektronikai készülék és berendezés , háztartási gépgyártás , ipari park , kismegszakító , konyhai mérleg , konyhai robotgép , melegbélyegzés , műanyag fröccsöntés , összeszerelés , tamponnyomás , több komponensű műanyag fröccsöntés

VIDEOTON Elektro-Plast Kft. fotók

logó Főépület Műanyaggyártás Műanyaggyártás porszívógyártás mixergyártás kismegszakító-gyártás Légzésvédelmi maszk gyártás konyagép gyártás borotvatöltő és tisztító gyártás