Automatikus bejelentkezés
belépés

Total Food Vendéglátóipari Társaság

Győr
9027 Puskás T. u. 4.

telefon: 96/526-570
fax: 96/526-571
fax: 96/526-570
fax: 96/512-423

Weboldal: http://www.totalfood.hu

Cégleírás:
Cégünk 2000 óta vezető szerepet tölt be a munkahelyi étkeztetés, illetve az ebéd házhoz szállítás területén az ország 12 megyéjében, közel 600 településen.
A közétkeztetéssel foglalkozó cégek közül Magyarországon elsőként valósítottuk meg a HACCP rendszer által előírt előhűtéses technológiát.
Az elkészült meleg, friss ételt több mint 70 fokról +3 fokra, ún. sokkolásos technológiával hirtelen lehűtjük, így ezek az ételek +3 C fokon biztonságosan eltarthatóak mindenféle adalék vagy tartósítószer nélkül a csomagoláson jelzett időpontig. Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A szakhatósági előírások szerint a megrendelő asztalára kerülő ételt hőmérsékletének 10 fok alatti vagy 65 fok feletti értéket kell mutatnia. A legtöbb baktérium ezen értékek között indul szaporodásnak, tehát fontos az előírt hőmérsékletek valamelyikének biztosítása. Mi az előhűtéses technológiát választottuk, mely az OÉTI és az ÁNTSZ ajánlásával is a legbiztonságosabb eljárás még a legnagyobb nyári melegben is. Étlapunkat hetente több mint 600 féle közkedvelt ételből állítjuk össze, mely tartalmaz leveseket, főételeket, menüket, desszerteket, salátákat a változatos étkezés érdekében. Ételeink válogatott alapanyagokból zsír hozzáadása nélkül készülnek.A megrendeléseket a következő napra legkésőbb aznap 15.00-ig leadhatja. A megrendeléseket a következő hétre legkésőbb csütörtök 16 óráig kérjük leadni faxon (06-40-336-000), ügyfélszolgálatunkon (06-40-336-336) vagy a területi képviselőinknél. A következő napra szóló pót rendelés feladására és rendelés lemondására előző nap 16 óráig van mód. Az ételeket mikrózható, eldobható dobozokban szállítjuk. A kiszállítás 8 és 13 óra között történik. Az első szállítási napon a területi képviselőnél készpénzben vagy étkezési jeggyel lehet fizetni.
Minimális rendelési összeg 300 Ft/nap. Mikrohullámú sütőt biztosítunk heti 10 000 Ft-os rendelés felett! A kiszállítás díjtalan.
Ügyfeleink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják.
A minőség érdekében dolgoztuk ki a dobozok biztonságos csomagolását, hogy a szállítás és rakodás közben ne nyílhasson ki. Ez egy úgynevezett biztonságos zárás, amely arra a célra szolgál, hogy útközben ne kerülhessen semmi a csomagba a környezetből. Mind a fólia, mind pedig az edény OÉTI engedéllyel rendelkezik, mely szerint minden élelmiszerhigiéniai előírásnak megfelel.
Mikrohullámú sütőben való melegítés előtt a doboz fóliát kicsit fel kell nyitni, vagy villával megszúrni, ugyanis a melegítés hatására a csomagban gőz képződik, és ennek a gőznek távoznia kell a dobozból, ellentkező esetben a csomag felrobbanhat és károsíthatja a berendezést. Az étel 3 perces, 750 watton való melegítésekor a fólia szakadás nélkül eltávolítható.
A főtt ételek Budapesten készülnek el és kerülnek a dobozokba, majd hűtőkocsik hajnalban osztják szét a már ismert telephelyekre: Szombathely, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Debrecen, Budapest. Innen kerül további szétosztásra a környező településekre.
Ízelítő az árainkból:
- menük 680 Ft-tól (a J és K menü 3400 Ft-os heti ára kizárólag 5 napos megrendelés esetén érvényes)
- levesek 230 Ft-tól
- tészták 430 Ft-tól
- főzelékek 250 Ft-tól
- frissen sültek 580 Ft-tól
- desszertek 220 Ft-tól
- Alexandra wellness ebéd 690 Ft-tól
Nagy tételű megrendelésre kérje egyedi árajánlatainkat!
A Total Food fizetőeszközként SodexhoPasst, Ticket Restaurant és Chéque dejeuner utalványokat is elfogad.

Kulcsszavak: ebéd-házhozszállítás , étel-házhozszállítás , közétkeztetés , menükiszállítás , munkahelyi étkeztetés , online rendelés , vendéglátás , vendéglátóipar

Total Food Vendéglátóipari Társaság fotók

Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu Total Food Vendéglátóipari Társaság - Tudakozó.hu