Automatikus bejelentkezés
belépés

TitanAragonit-It Kft

Győr
9023 Szabolcska u. 12 1/1

telefon: 96/336-141
fax: 96/336-141
e-mail: info@titanaragonit.hu
mobil: 70/221-1323
e-mail: lukacsl@titanaragonit.hu

Weboldal: http://www.titanaragonit.hu/

Cégleírás:
A TitanAragon-IT Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a 2003-ban alapított ÖKO BA-LU Környezetvédelmi Szolgáltató Kkt. teljeskörű jogutódjaként folyamatosan fejlődő társaság a környezetvédelmi szolgáltatások, mérnöki megoldások területén.

Megalakulásunk célja az volt, hogy megfelelő szakértelemmel, gyakorlattal és kapcsolati tőkével rendelkezve a környezetvédelemben Megbízóink részére precíz, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

Az eltelt években tartottuk magunkat kezdeti célkitűzéseinkhez, melynek legfőbb mutatója, hogy a mai napra már a piac ismert szereplői közt tudhatjuk magunkat, Megbízóink hírünket egymásnak átadva keresnek fel bennünket megoldásra váró környezetvédelmi problémáikkal.

Folyamatosan bővülő tevékenységi körünknek köszönhetően a gazdasági társaságok, és az állami intézmények egyre szélesebb köre fordul hozzánk bizalommal, mi pedig továbbra is arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal megfeleljünk a meglévő és a leendő Megbízóinknak, és a magunkkal szemben támasztott követelményeknek.

Kulcsszavak: hulladékgazdálkodási terv , környezetvédelem , környezetvédelmi kivitelezés , környezetvédelmi szaktanácsadás , környezetvédelmi tanácsadás , környezetvédelmi tervezés

TitanAragonit-It Kft fotók

TitanAragonit-It Kft - Tudakozó.hu