Automatikus bejelentkezés
belépés

Tiara Kulturális Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Budapest
1038 Szentendrei út 278/A.

fax: 436-9459
telefon: 436-9459
telefon: 240-9348
fax: 240-9347
e-mail: tiarapen@mail.datanet.hu
telefon: 436-9458
fax: 436-9458
e-mail: rendeles@tiara.hu

Weboldal: http://www.tiara.hu, http://www.szorgosmehecske.hu

Cégleírás:
Az 1991-ben alakult Tiara Kft megalakulása óta a Pentel termékek hivatalos képviseleteként ismert a hazai írószer piacon, 1995 óta kizárólagos joggal. A cég felvállalta a márka képviseletével és menedzselésével kapcsolatos feladatokat, hiszen a Pentel márkanév a kiváló minőségű termékek mellett a világon egyedülállóan széles választékot, s kiépített terjesztési hálózatot jelent.

A Pentel kínálatban a töltőceruzáktól kezdve a golyós- és rollertollakon, a legkülönfélébb célokra alkalmas markereken, műszaki tollakon, valamint radírokon, hibajavító tollakon és szalagokon, ragasztókon át a művészeti termékekig mindenki megtalálhatja a neki szükséges, kiváló minőségű írószereket egyetlen gyártótól.

Az is köztudott ma már, hogy 1945 óta a világ írószer újdonságainak kétharmada a Pentel fejlesztő műhelyéből került ki. Ez a magas minőségi követelményeken kívül a folyamatos megújulást is jelenti az írószerek vonalán. A minőségi gyártás területén biztosított magas színvonal eredményeként 1976-ban az írószergyártók közül mind a mai napig egyetlenként a cég megkapta a Deming díjat, mely a folyamatos, megbízható, jó minőséget garantálja a vásárlónak. Természetesen a Pentel termékek rendelkeznek az összes elvárható minőségi tanúsítvánnyal, hiszen a vállalat úttörő részt vállalt minden vonatkozó minőségbiztosítási rendszer bevezetésénél. A minden részletre kiterjedő fejlesztési munka folyamatosan hozza meg gyümölcseit, ami nemcsak az évenkénti 15-20 új termék bevezetésében mutatkozik meg, de a megbízhatóságot jelenti minőségben, rendelkezésre állásban és szállításban egyaránt. Aki egyszer kipróbálja a Pentel írószereket, előbb - utóbb visszatér hozzájuk.

A környezetvédelemi szempontok figyelembevételével megválasztott alapanyagú termékek jó minőségük, környezetbarát tulajdonságuk mellett szép formatervezésükkel, tetszetős színeikkel, s nem utolsósorban használati értékükhöz képest nagyon kedvező áraikkal aratnak sikert szerte a világon.

A Tiara kft képviseleti munkájának eredményességét a forgalom növekedésén túl az is jelzi, hogy a Pentel termékek képviseletén túl a Foldermate irattartók és iratrendezők, a Lyra írószerek és hobby termékek, a Skag iratrendezők, Locau ollók és irodai vágóeszközök, a Planet digitális fotópapírok és etikett címkék, és a Jovi termékek képviseletét illetve terjesztését is végzi. A cég legnagyobb partnereivel szinte a kezdetek óta, lassan több mint másfél évtizede együtt dolgozik.

A Tiara Kft 2004-ben irodáját, raktárait és bemutatótermét koncentrálta, s a Budapest, III. kerület Szentendrei út 278/a.sz. alatti önálló épületbe költöztette. Itt könnyen megközelíthetően, jó parkolási lehetőséggel, szép környezetben az általunk forgalmazott termékek teljes választékát mutathatjuk be kedves Partnereinknek.

Kulcsszavak: arcfesték , ceruza , etikett , fém toll , filctoll , FOLDERMATE , golyóstoll , grafitceruza , hibajavító , hobby kellék , iratmappa , iratrendező , irattartó , irattartó mappa , irattáska , irodai eszköz , irodai kellék , irodaszer , írószer , írószer, irodai eszköz , írószerkészlet , írószertartó , kréta , lakkfilc , mappa , marker , műszaki rajzeszköz , műszaki toll , művészeti kellék , névjegykártyadoboz , névjegytartó , olló , papír-írószer , PENTEL , PLANET , radír , ragasztó , rollertoll , SKAG , színes ceruza , telefonregiszter , toll , tollkészlet , töltőceruza , töltőtoll , vízfesték , zselés toll , zsírkréta

Tiara Kulturális Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fotók

Pentel Foldermate iratrendezők Pentel írószerek Foldermate mappák SKAG AR füzet Pentel folyékony krtéta Pentel MWL5M Pentel Foldermate