Automatikus bejelentkezés
belépés

Telki Kórház

Telki
2089 Kórház fasor 1.

e-mail: telkihospital@telkihospital.hu
fax: 26/372-267
telefon: 40/372-300
telefon: 26/372-299
e-mail: marketing@telkihospital.hu

Weboldal: http://www.telkihospital.hu

Cégleírás:
A Telki Kórház Budapesttől 7 km-re található a budai tájvédelmi körzet határán. Gépkocsival Budakeszin át jól jelzett útvonalon, az M1-es autópálya irányából pedig Pátyon keresztül közelíthető meg.
A Rádió Taxi és a Telki Kórház Mentőszolgálat kedvezményesen szállítja házhoz látogatóinkat. Autóbusz járat Budapestről a Széna térről indul Telkibe napközben 20 percenként. A busz a kórházhoz vezető fasornál áll meg.
A Telki Kórház megalapításával olyan egészségközpont jött létre, mely a medicina világában a legtöbbet és legjobbat nyújtja - beleértve a szakmai ellátást, az ápolást, a hotelszolgáltatást.
1998 szeptemberében e filozófiával nyitotta meg kapuit Magyarország első magánkórháza, a Telki Magánkórház. Kórházunk az ország teljes területéről várja partnereit, és biztosítja a gyógyításhoz a nemzetközi standardok diktálta világszínvonalát. A nap 24 órájában állunk az érdeklődők, a páciensek, valamint hozzátartozóik rendelkezésére.

Kulcsszavak: aranyér , belgyógyászat , bőrgyógyászat , egészségmegőrzés , egynapos sebészet , fájdalom , foglalkozás-egészségügy , gyermekgyógyászat , gyógyászat , klinika , klinikai vizsgálat , KÓRHÁZ , kórház és klinika , kórházi betegellátás , magánklinika , magánkórház , nőgyógyászat , nőgyógyászati kezelés , plasztikai műtét , plasztikai sebészet , szülészet , szülészeti ellátás , szűrővizsgálat

Telki Kórház fotók

Telki Kórház - Tudakozó.hu Telki Kórház - Tudakozó.hu Telki Kórház - Tudakozó.hu