Automatikus bejelentkezés
belépés

Tekno Group Kft.

Dunakeszi
2120 Fő út 24.

telefon: 27/393-105
fax: 27/393-104
e-mail: info@coldsystems.hu

Weboldal: http://www.coldsystems.hu, http://www.gastrosystems.hu

Cégleírás:
A Cold Systems Kft. 2000-ben alakult meg Magyarországon. A bejegyzett cég olasz tulajdonú kft., de már 1990 óta jelen vagyunk a hazai piacon elődcégeinkkel.

Cégünk, egy nemzetközi holding tagjaként tölt be meghatározó szerepet a hűtéstechnikai piacon. Évtizedes tapasztalatunk, elégedett partnereink széles köre valamint az értékesített magas színvonalú technológia biztosítják hosszútávú jelenlétünket ezen a rendkívül gyorsan változó piacon.

Széles termékválasztékunk lehetővé teszi bármely élelmiszer kereskedelmi üzlet teljes berendezését hűtőbútorokkal, háttérhűtőkkel, hűtőkamrákkal, egészen a kiegészítő gépekig (szeletelő-, daráló-, fóliázó-gépek, stb.)

A háttéri tárolást illetően a legmagasabb egészségügyi előírásoknak megfelelő moduláris hűtőkamra rendszer kialakítását tudjuk biztosítani. A panel rendszerből a háttér teljes körű kiépítését is elvégezzük a szükséges nyílászárókkal, rendszerünk mind az EU, mind a magyar előírásoknak eleget tesz.

A hűtött berendezéseket a gyár által kifejlesztett csoportaggregátos rendszerrel együtt szállítjuk. Az általunk épített rendszerek karbantartását saját szervizünk végzi a nap 24 órájában az ország egész területén. Saját gépkocsi parkunknak köszönhetően rendkívül rugalmasan tudunk Vevőink igényeihez alkalmazkodni, úgy a kiszállítások, mint a szervizelések területén.

Cégünk jelentős szerepet vállal az üzletek belső arculatának kialakításában. Bármilyen jellegű üzlet kialakítására vállalkozunk (élelmiszer, műszaki, ruházati, stb.).
Állványrendszerünk maximálisan kielégíti vevőink igényeit. Saját tervezővel és CAD programmal dolgozunk

Termékskálánkon konyhatechnológiai berendezések is találhatók, melyeknek tervezését, kivitelezését is örömmel vállaljuk.

A teljesség igénye nélkül néhány általunk megvalósított üzlet:
West End (Csemege Match Zrt.)
MOM Park (Csemege Match Zrt.)
Mammut (Csemege Match Zrt.)
Cora Fót (hűtőkamrák)
Nyír Plaza (CBA lánc)
Széphalom üzletház (CBA lánc)

Kulcsszavak: hűtéstechnika , hűtéstechnikai berendezés , hűtéstechnológia , hűtőberendezés , hűtőbútor , hűtőpult , hűtőtechnológia , konyhatechnika , konyhatechnológia , konyhatechnológia kivitelezése , konyhatechnológiai berendezés , konyhatechnológiai tervezés , polcrendszer , raktártechnika , szeletelőgép , üzletberendezés

Tekno Group Kft. fotók

Tekno Group Kft. - Tudakozó.hu Tekno Group Kft. - Tudakozó.hu Tekno Group Kft. - Tudakozó.hu