Automatikus bejelentkezés
belépés

TESZT Kft.

Székesfehérvár
8000 Kossuth u. 10.

telefon: 77/7777777
telefon: 88/8888888
telefon: 99/99999999

Weboldal: http://www.nincsilyen.hu

Cégleírás:
Az adatbázis-üzemeltetés területén jelenleg ~50-70 cég tevékenykedik, jobb és kevésbé jó szolgáltatásokkal, de döntsön Ön az érveink után, kivel folytat kampányát a jövőben:

Tény, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak. /a legdrágábbak sem/ Mi is tudnánk olcsóbban adni, de akkor a minőséghez kellene nyúlnunk, amit az Önök érdekében nem teszünk.
Az elmúlt 2 évben abszolút piacvezetővé váltunk, melynek eredményeképp napi 30-35.000 egyedi látogatója van az oldalunknak.
Mivel elsők között indultunk el ezen a piacon, így nevünk egyszerűen www.tudakozo.hu , minden ?trükk? nélkül, így, mint például a www.posta.hu vagy az www.apeh.hu nem is szorul magyarázatra.

Mindezek ellenére, a mai napig komoly költségeket fordítunk oldalunk reklámjára (linkek több közismert weboldalon pl. www.iwiw.hu valamint az ország több forgalmas csomópontján óriáskivetítőkön is folyamatosan szerepelünk) és fejlesztésére, mint például az ügyfélkapu rendszer, melyet elsőként alkalmaztunk ezen a területen.


Az ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásainak részletei

- Az "Elérhetőség módosítása" menüpontnál van lehetősége változtatnia cég címét, telefonszámait, fax, e-mail, MSN, Skype, stb. elérhetőségét.
- A "Fotófeltöltés " menüpontnál a saját számítógépén található fotók közül válassza ki az Önnek megfelelőt, majd a "Feltöltés " gombra kattintva töltse fel oldalunkra! Összesen 15 db fotó elhelyezésére van mód. A rendszer az Ön fotóit automatikusan méretezi és beilleszti. A fotó azonnal látható, a "Kép feljebb" és a "Kép lejjebb" gombokkal meghatározhatja a képek megjelenésének sorrendjét. Javasoljuk, hogy a cég logója, emblémája a jobb felső sarokba kerüljön!
- A "Cégleírás" pontnál max. 4000 karakter áll rendelkezésre vállalkozásának bemutatására.
- A "Kulcsszó módosítás" menüpontnál tudja kezelni az aktuális kulcsszavak felvételét és a már nem aktuális kulcsszavak törlését. Nincs mennyiségi korlát!
- A "Kulcsszó statisztika" menüpontnál tudja nyomon követni havi bontásban, hogy az Ön cégéhez rendelt keresőszavakra milyen keresési ill. találati szám van.
- A "Kulcsszó reklám elhelyezése" menüpontnál van módja saját terméke vagy szolgáltatása további reklámozására az Ön által kiválasztott max. 60 kulcsszónál. /pl. virágüzlet a hotel kulcsszónál/
- Az "Üzleti ajánlat feladása" pontnál tudja elhelyezni a "Kereslet" és a "Kínálat" boxba aktuális üzleti ajánlatát, ami a főoldalunkon jelenik meg!
- A külföldről érkező konkrét üzleti ajánlatok /Export-Import/, megkeresések heti frissítéssel kerülnek fel nyitóoldalunkra. Minden ajánlat kóddal van ellátva. Az Önt érdeklő ajánlat kódjára hivatkozva adjuk meg az ajánlatot adó cég paramétereit. A továbbiakban az üzletkötés lebonyolításában cégünk nem vesz részt, jutalékra nem tart igényt!
+ Új szolgáltatás: 20-30mp-es reklámfilm feltöltése, amely az adott cég saját bemutatkozó oldalán jelenik meg

Kulcsszavak: 3D megjelenítő rendszer , ablaküveg , acéláru , acéllemez , AEROFLOTT , AFEL , ajtógyártás , állattenyésztési gépek forgalmazása , analóg fénymásoló , analóg fénymásoló szerviz , autóbusz szerviz , borosdoboz gyártás , élelmiszer forgalmazás , előkevert beton , fa-alumínium ablak , faablak üvegezése , GABLER , gránit ablakkönyöklő , gránit ablakpárkány , gyorscsatlakozó , GYŐRI LAKK , hablemez , HUMAX , ISO/TS 16949 , kisgépek forgalmazása , klímaszerviz , lakberendezési cikk , marketing- és reklámmenedzser képzés , MERCURIUS , mérlegképes könyvelő képzés , MULTI POWER , műanyag ablakok gyártása , műanyag alapú festék és lakk , műanyagipar , osztás nélküli ablak , panoráma ablak , sík-és trapézlemez , szervizhálózat , tetősíkablak-beépítés , TIMEX , tömörfa ablak , tűzgátló ablak , VALDEPABLO , website-kialakítás , ZALAKERÁMIA , zárszerviz , zsákgyártás , zsákos salak , zsalulemez , zsilipemelőcsörlő

TESZT Kft. fotók

TESZT Kft. - Tudakozó.hu