Automatikus bejelentkezés
belépés

Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium

Budapest
1095 Mester utca 56-58.

fax: 215-6096
e-mail: igazgato@sztistvan-kozg.sulinet.hu
e-mail: igazgato@szistvan.hu
telefon: 215-4140

Weboldal: http://www.szistvan.hu

Cégleírás:
Hazánk középfokú kereskedelmi-pénzügyi képzésének több mint egy évszázados múltjában - 1887 óta - jelentős helyet foglal el a Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium, illetve jogelődjei.
A IX. kerület legimpozánsabb, premodern stílusú iskolaépülete a Lenhossék és a Thaly Kálmán utca között emelkedik, a Mester utca 56-58. szám alatt.
Az utóbbi évtizedben jelentősen átalakult az iskola képzési rendszere. A hagyományos, de népszerű pénzügyi ügyintéző, képesített könyvelő alapképzés mellett megjelentek - adaptív iskolai modellkísérlet keretében (1986) - ötödik évre átnyúló, OKJ-képesítéseket megelőző, AŐEH revizori, banki, biztosítói ügyintéző képzések.
Ma már a 9-12. évfolyamon csak általános képzés folyik, kiemelt matematikai, informatikai, idegen nyelvi, futball és noi kézilabda tagozattal és tantárgyi koncentrációval.
Az iskolában a felnőttképzés is jelentős és népszerű. A gimnáziumot végzettek, vagy más szakmával rendelkező, de már érettségizettek egy-kétéves kiegészítő képzéssel szerezhetik meg, általános iskolai végzettséggel pedig 5 vagy 6 év alatt, a pénzügyi - számviteli ügyintézői, vállalkozói ügyintézői képesítést ami a munkájukhoz elengedhetetlen.

Kulcsszavak: ECDL oktatás , ECDL tanfolyam , ECDL vizsga , ECDL vizsgafelkészítés , felnőttképzés , gazdálkodási menedzserasszisztens képzés , idegennyelv-oktatás , informatikaoktatás , iskola , kézilabda szakosztály , kollégium , középiskola , labdarúgó szakosztály , OKJ szakképzés , oktatás , pénzügyi szakügyintéző képzés , pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés , vállalkozási ügyintéző képzés

Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium fotók

Iskola könyvtár internetezés kollégium