Automatikus bejelentkezés
belépés

Szegedi Fürdők Kft.

Szeged
6721 Tisza Lajos krt. 24.

fax: 62/426-659
telefon: 62/487-711
telefon: 62/425-721

Weboldal: http://www.szegedifurdok.hu

Cégleírás:
A Szegedi Fürdők Kft. tevékenysége során olyan szolgáltatást nyújt, amelynél döntő szerepe van az alkalmazottak szaktudásának, helyi rendszerismeretének, tájékozottságának és rátermettségének. A Kft. fejlődése a munkatársai belső képzésére, képzettségére és szakmai tudására, elhivatottságára épül, biztosítva ezáltal a szakmában élenjáró technológiák használatát és az ehhez kapcsolódó szolgáltatási rugalmasságot.

A minőség- és környezetirányítási rendszer bevezetésében és a működtetésében kiemelt szerepet tölt be a társaság vezetése. Az ügyvezető igazgató vezetésével a társaság alkalmazottai elkötelezték magukat, hogy tevékenységük minősége teljes mértékben megfeleljen az ügyfelek, partnerek elvárásainak, a vonatkozó jogszabályok követelményeinek. A társaság vezetése elkötelezte magát a folyamatos minőségjavítás és környezetfejlesztés gyakorlata mellett.

Ezek a törekvések és szándékok hozzásegítik a Szegedi Fürdők Kft-t ahhoz, hogy a fürdőüzemeltetés területén elért elismertségét a szigorodó követelmények mellett is fenntartsa és növelje ? valamint ezeknek megfelelve ?, sikeresen felkészüljön arra a szerepre, amit Szeged, mint európai szintű fürdőközpont jelent majd a közeli jövőben.

Ennek megfelelően betartja a környezetvédelmi előírásokat és a jogszabályokat, 2005.-ben bevezette és folyamatosan fejleszti Minőség és Környezetirányítási rendszerét az ISO 9001 és ISO 14001 rendszer betartásával.

Kulcsszavak: apartman , büfé , camping , étkezési lehetőség , étterem , faház , faház bérbeadás , fürdő , gőzkabin , gyermekjátszótér , gyermekmedence , gyógyfürdő , gyógyfürdőzési lehetőség , gyógytorna , gyógyúszás , gyógyvíz , infrakabin , konferenciaterem , lakókocsihely , orvosi masszázs , rendezvényterem , sátor , sportpálya , strandfürdő , súlyfürdő , szálláshely , szauna , szaunahasználat , szolárium , szoláriumhasználat , termálfürdő , turizmus , úszómedence , víz alatti gyógytorna , víz alatti sugármasszázs

Szegedi Fürdők Kft. fotók

Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu Szegedi Fürdők Kft. - Tudakozó.hu