Automatikus bejelentkezés
belépés

Szalai Kft.

Pécs
7632 Siklósi út 68. - szerviz

Pécs
7634 Makay I. u 70. - kereskedés

telefon: 72/547-516
telefon: 72/547-515
mobil: 30/9473454
fax: 72/547-518
e-mail: szalaia@szalaitk.hu

Weboldal: http://www.szalaitk.hu

Cégleírás:
A Szalai KFT legrégebbi üzletága a haszonjármű-kereskedelem, mely használt teherautók, félpótkocsik, pótkocsik, nyergesvontatók, valamint komplett szerelvények és felépítmények értékesítését takarja 1-től 40 tonnáig. Ha a telepen a vevő nem talál az igényeinek megfelelő járművet, akkor a kiterjedt, határokon átívelő üzleti kapcsolatok révén a Szalai KFT ügyfelei gyakorlatilag az EU bármely pontján elérhető, értékesítésre váró használt haszonjárművek közül válogathatnak. Minden időben minimum 1500 kisebb-nagyobb kamion, teherautó, pót- és félpótkocsi fényképét és műszaki paramétereit tekinthetik meg a pécsi, Makay István út 70 szám alatti Haszonjármű kereskedésben.
A haszonjármű kereskedéssel egy telephelyen targoncák, emelő-, rakodó- és földmunkagépek is várják a tisztelt vevőket.
A Haszonjármű szerviz, mely Pécsett, a Köztemető főbejáratával szemben, a benzinkút mögött található, a Siklósi út 68 szám alatt. Itt egy korszerűen felszerelt 6 beállós, minden igényt kielégítő szervizbázis várja a fuvarozókat, haszonjármű tulajdonosokat.

Kulcsszavak: belföldi fuvarozás , benzinkút , emelő , félpótkocsi , földmunkagép , használt teherautó , haszongépjármű , haszonjármű szerviz , hűtőaggregátor , kamion , kereskedelem , nemzetközi szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás , rakodó , szerviz , targonca , teherautó , üzleti kapcsolat

Szalai Kft. fotók

Szalai Kft. - Tudakozó.hu