Automatikus bejelentkezés
belépés

Szabolcs Takarékszövetkezet

Nyíregyháza
4400 Országzászló tér 4.

telefon: 42/597-540
fax: 42/597-541
e-mail: kozpont@szabolcs.tksz.hu

Weboldal: http://www.szabolcstakarek.hu

Cégleírás:
A Szabolcs Takarékszövetkezetet jogelődjét magánszemélyek alapították a többséghez képest későn - 1970. február 09.-én, az ország egyik legfiatalabb takarékszövetkezeteként. Az alapító elnök Borza Ferenc volt, aki 318 embert szervezett be 100 Ft-os részjeggyel. A takarékszövetkezet hozzáértő és segítőkész munkatársainak odaadó munkája jól működő egységgé kovácsolta a szövetkezeti tagságot, amely bizalmat ébresztett a környéken élő emberekbe, így lehetőség nyílt további kirendeltségek nyitására.
Így kezdetben az Újfehértó és Vidéke Takarékszövetkezet a központ mellett 7 másik kirendeltséggel működött Szabolcs-Szatmár-Bereg megye nyugati, megyehatár szélén lévő településein, melyek a következők voltak:

* Bököny
* Kálmánháza
* Geszteréd
* Érpatak
* Kállósemjén
* Biri
* Nagykálló

A láthatóan eredményes munka megsokszorozta a tagság létszámát, a Takarékszövetkezet egyre gyarapodott, a szolgáltatások egyre bővültek, minél jobban kielégítve a piac igényeit.

1994-ben bővült tovább a fiókhálózat; március 1-én nyitotta meg a Takarékszövetkezet Nyíregyházán első kirendeltségét a Kossuth úton.
A változó pénzpiaci igények, a tagság és az ügyfelek érdekeit figyelembe véve az Újfehértó és Vidéke Takarékszövetkezet aktívan részt vett a modernizáció és integráció folyamatában.

A további fejlődés alapeleme a 2000-ben történő Magyar Takarékszövetkezeti Banki fiókvásárlás volt, melyet követően a mérlegfőösszeg 4 év alatt, 4-szeresére nőve meghaladta a 10 milliárd Ft-ot. A névváltásra 2000. augusztus 1-én került sor, az egész megyére kiterjedő üzleti tevékenységet szimbolizálva.

Nagy jelentőséggel bírt a Takarékszövetkezet életében a 2002. év tavaszán megvalósult székhely-változás, mely során a központ Újfehértóról Nyíregyházára költözött.

A dinamikus, töretlen fejlődés további városi fióknyitásokkal is párosult. 2005. szeptemberétől Mátészalkán, és Fehérgyarmaton is jelen van a Takarékszövetkezet személyre szabott szolgáltatásaival.

2009-ben üzleti tevékenységét és társadalmi szerepvállalását elismerve a Szabolcs Takarékszövetkezet megkapta a megye pénzintézete címet.

2010. január 1-én Takarékszövetkezet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként - aláírta a Takarékpont Üzleti Modell Együttműködési Keretszerződést, melynek fő célja hosszú távú üzleti sikeresség biztosítása, a szolgáltatási tevékenység körének bővítése, ügyfelei igényeinek komplex kiszolgálása, közösen működtetett, centralizált funkciók által.


A Takarékszövetkezet a legfőbb ereje mindig a kölcsönös bizalmon, személyes ismertségen alapult, ezért fontosnak tartja a magasfokú társadalmi beágyazottságot, lehetőség szerint támogatni minden olyan helyi rendezvényt amely a közösséget építi.
Különösen nagy hangsúlyt fektet, a megye hagyományainak, kulturális és sport értékeinek megőrzését szolgáló támogatására.

Kulcsszavak: áruhitel , bankkártya , bankszámlavezetés , betétkönyv , devizaszámla , folyószámla , lakossági bankszámlavezetés , lakossági folyószámla , pénzintézet , személyi hitel , takarékszövetkezet , vállalkozói folyószámla , vállalkozói hitel , valuta vétel-eladás , záloghitel

Szabolcs Takarékszövetkezet fotók

Központ - Nyíregyháza, Országzászló tér Újfehértói Fiók Nyíregyháza, Kossuth utcai Fiók Nagykállói Kirendeltség Kállósemjéni Kirendeltség Bökönyi Kirendeltség Biri Kirendeltség Érpataki Kirendeltség Geszterédi Kirendeltség Kálmánházi Kirendeltség Fehérgyarmati Kirendeltség Mátészalkai Kirendeltség