Automatikus bejelentkezés
belépés

Számalk Szakközépiskola

Budapest
1119 Mérnök u.39.

e-mail: info@szamalk-szki.hu
fax: 206-2013
telefon: 203-0304
telefon: 206-2012

Weboldal: http://www.szamalk-szki.hu

Cégleírás:
Jelenleg iskolánkban informatikai képzések folynak: Általános rendszergazda, Webprogramozó, Informatikai hálózattelepítő - és üzemeltető, Szoftverfejlesztő, Multimédia-alkalmazásfejlesztő, Médiatechnológus asszisztens, Rendszerinformatikus, Számítástechnikai programozó valamint Informatikai statisztikus és gazdasági tervező szakokon. Sikerrel folytatunk még a felnőttek számára Oktatásszervező, E-learning tananyagfejlesztő, Designer és IT mentor kurzusokat. Iskolánk fő profiljába az informatikai képzések tartoznak. A nálunk folyó magas színvonalú szakmai munkának egyik objektív mércéje, az évről évre megrendezésre kerülő Országos Szakmai Tanulmányi Verseny. Ezen diákjaink minden évben képviselik iskolánkat több szakmában való versenyzéssel. Az utóbbi 6 évben mindig volt olyan diákunk, aki az elsők között végzett és szakmai vizsga alóli vizsgamentességet szerezett.
Intézményünk 2007-ben megkapta a LEGJOBB MULTIMÉDIA KÉPZŐHELY EMMAC DÍJ 2007 nemzetközi elismerést. Ezt a kitüntetést az Európai Multimédia Szövetség ítéli oda annak az intézménynek, amelynek Multimédia-fejlesztő képzése a munkaerő-piaci igényeknek legjobban megfelelő képzés Magyarországon.
Iskolánk Budapesten működik. Ebből következően a közép-magyarországi régióból iskolázunk be diákokat. Mint köztudott ebben a régióban nagy a verseny a diákokért az informatika szakmában. A konkurencia-harcban mind jobb pozíciókat tudunk megszerezni magunknak, egyre több diák választ bennünket. Ez köszönhető a színvonalas képzésen túl iskolánk szolgáltatásainak is. Tanulóink számára a Webről elérhető honlapot tartunk fenn, amely segítségével letölthetik az egyes tantárgyakhoz tartozó tananyagokat. Iskolánk épültében könyvtár és könyvesbolt is működik. Rendelkezésre áll továbbá egy 30 gépből álló önálló gyakorlásra alkalmas számítógép terem is, az egyéni tanulási célra. Amiért még sokan választanak bennünket az az angol szaknyelvi képzés és a három hónapos szakmai gyakorlat (hazai és európai szakmai gyakorlati lehetőség). A szakmai nyelvtanítás mellett számos olyan fakultációt indítunk, melyek elvégzése a munkavállalói kompetenciák fejlesztését célozza.
Büszkék vagyunk arra is, hogy CISCO Lokális Akadémia címet megszereztük 2007-ben, így ebben a tanévbe már harmadik alkalommal indíthatjuk a CCNA képzést.
Az oktatás-képzés-szolgáltatáson túl jelentős pedagógiai kutatás-fejelsztési eredménnyel rendelkezünk. Számos nemzetközi és hazai projekt vezetését végeztük, jelenleg egy innováció-transzfer projektet irányítunk.
A jövőben az új OKJ bevezetésével 14 képzést veszünk fel a képzési listánkra. Ez a képzési paletta lefedi a régióban mutatkozó igényeket a számítástechnikai és azzal rokon szakmában. Ezek a szakmák érettségire épülő felsőfokú és emeltszintű szakmák. Tervezünk indítani, a térség munkaerőpiaci igényeinek megfelelően két képzést, amelyek 8 illetve 10 osztályos általános iskolai végzettségre épülnek. Reményeink szerint ezen szakmák is tovább erősítik a térségben elfoglalt helyünket, az új képzési struktúrában, és a szakképzési társulásban.
A legfontosabb szakmai-pedagógiai cél, hogy minden tanulónk valamilyen szintű (alap, közép, emelt szintű vagy felsőfokú) OKJ bizonyítványt és megfelelő szakmai, gyakorlati és személyes kompetenciát szerezzen, mely a fiataloknál elegendő útravaló a pályakezdéshez, felnőtteknél pedig megfelelő az újrakezdéshez, illetve a munkahely megtartásához.
Iskolánkban a másik kiemelt cél a nyolc éve megkezdett, nemzetközi és hazai kutatási és fejlesztési projektek eredményeiben megmutatkozó és a mindennapi munkánkban alkalmazott pedagógiai innováció folytatása.

Kulcsszavak: alapfokú képzés , általános rendszergazda képzés , cipőipari kellék , Cisco Hálózati akadémia képzés , designer képzés , e-játékfejlesztő képzés , e-learning tananyagfejlesztő képzés , emelt szintű szakképzés , felnőttképzés , felnőttoktatás , felsőfokú képzés , felsőfokú szakképzés , gazdasági informatikus képzés , gazdasági képzés , információrendszer szervező , informatikai hálózattelepítő - és üzemeltető képzés , informatikai képzés , informatikai szakmai angol , informatikus képzés , internetes alkalmazásfejlesztő képzés , iskola , IT biztonságtechnikus képzés , it-mentor képzés , képzés , középfokú képzés , marketing- és reklámmenedzser képzés , marketing- és reklámügyintéző képzés , médiatechnológus asszisztens képzés , médiatechnológus képzés , menedzserképzés , multimédia-fejlesztő képzés , nyelvi képzés , oktatásszervező , oktatásszervező képzés , pénzügyi képzés , rendszerinformatikus képzés , szakképesítés , számítástechnikai programozó képzés , számítástechnikai szoftverfejlesztő képzés , számítástechnikai szoftverüzemeltető képzés , számítógép-kezelő (-használó) , számítógéprendszer-karbantartó , számítógéprendszer-karbantartó képzés , tanfolyam , tartalommenedzser képzés , webmester képzés , webprogramozó képzés

Számalk Szakközépiskola fotók

Honlapunk Hallgatói oldalunk Épületünk