Automatikus bejelentkezés
belépés

Sommer Kaputechnika Kft.

Budapest
1214 II. Rákóczi Ferenc út 277.

fax: 96/415-339
telefon: 277-4272
telefon: 96/517-459
mobil: 20/952-84-18
e-mail: info@sommerkft.hu
telefon: 278-0261

Weboldal: http://www.sommer-kaputechnika.hu

Cégleírás:
A SOMMER Kaputechnika Kft. alapításától egészen 2008 szeptemberéig Győrben működött. 2008 áprilisában egy ügyvezetőváltást követően a képviselet piacpolitikája is gyökeresen megváltozott. Megtartva pozitívumokat, vagyis, hogy partnereinknek folyamatosan kiváló minőségű termékeket és az ehhez párosuló kimagasló szolgáltatásokat nyújtjuk. Értékesítési strukturánkat az európai standardeknek megfelelően átszerveztük. Termékeinket kizárólagosan az országosan kiépített viszonteladói partnerhálózaton keresztül szolgáljuk ki, mind a fogyasztói, mind pedig az eseti kivitelezői igényeket is ezeken a partnereinken keresztül bonyolítjuk.

Az új képviseletünkön egy 150 négyzetméteres bemutatóteremmel, működőképes modellekkel és a SOMMER névhez méltó környezetben fogadhatjuk érdeklődőinket. Ez a bemutatótermünk nyitva áll mind a végfelhasználók, mind pedig a szerelő kollégák előtt. Itt lehetőség nyílik az összes termékünk működés közbeni megismerésére, a szerelők pedig oktatótermünkben rendszeres képzések keretében sajátíthatják el a meghajtások és rádiórendszerek szerelését. Több mint 30 millió forintos raktárkészletünknek köszönhetően nem csak a meghajtásokat és rádiórendszereket, hanem mindezek alkatrészeit is gyorsan elérhetővé tettük partnereink számára.

Amennyiben Ön is a német, minőségi kapuautómatizálás mellett dönt és sikeres viszonteladói hálózatunk tagja kíván lenni, nincs más dolga mint Mail-ben, vagy telefonon megkeresni minket!

Kulcsszavak: APERTO , biztonságtechnika , FAAC , garázs , garázskapu , garázskapu szerelése , garázsnyitó , garázstechnika , GUTTOMAT , HÖRMANN , INDUS , ipari kapu , kapu , kapujavítás , kapumozgató , kapunyitó , kapuszerelés , kaputechnika , NEW ENGLAND DOOR , NOVOFERM , RUNDUM MEITER , SIEBAU , SOMMER , sorompó , szárnyaskapu , távirányító , távvezérlés , távvezérlő rendszer , tolókapu , tolókapu mozgató , vagyonvédelem

Sommer Kaputechnika Kft. fotók

Távirányító 4020-as GATOR 800