Automatikus bejelentkezés
belépés

Segítő Kéz Temetkezési Szolgáltató

Budapest
1063 Szív u. 10

telefon: 351-8661
telefon: 342 8736
mobil: 20/9714-571
fax: 342-8736
telefon: 212-2293
e-mail: segitokezkft@gmail.com
fax: 212-2293

Budapest
1026 Szilágyi Erzsébet fasor 37-39

telefon: 212-2293
fax: 212-2293
telefon: 212-2293
fax: 212-2293

Weboldal: http://www.segitokez.hu

Cégleírás:
Budapesten 1991 óta, hosszú évek tapasztalatával és teljes körű szolgáltatásunkkal segítjük a hozzátartozókat a gyászban. Eddigi munkánk során sokszor találkoztunk egyedi esetekkel és kérésekkel is, mindig legjobb tudásunk szerint helytálltunk.
Vidékre és külföldre való szállítást, és az ezekkel kapcsolatos engedélyek beszerzésével is foglalkozunk.
Forduljon hozzánk bizalommal, bármikor állunk rendelkezésére.
Állandó telefonos ügyeletünket hívhatja, ha kérdése van és ha az elhunytat lakásról szeretné velünk szállítatni.


Teendők

A temetéshez szükséges legfontosabb papír a HALOTTVIZSGÁLATI BIZONYÍTVÁNY, amit a kórház ( lakáson történt halálesetnél az ügyeletes orvos) állít ki. Ezzel már el lehet kezdeni a temetési ügyek intézését. Igény szerint meg tudjuk oldani, hogy ezt a papírt is mi hozzuk el az adott kórházból és természetesen az ott esetlegesen felmerülő befizetéseket is elintézzük önök helyett.
Abban az esetben, ha a kórház számol általános hűtési díjat, figyelni kell a napok számára, ami azt jelenti, hogy minél előbb érdemes elkezdeni a temetési ügyintézést, mert nekünk (a vállalkozónak) is kell körülbelül megrendeléstől számított 1-2 nap míg az elhunytat a kórházból ki tudjuk hozni.

Továbbá az anyakönyveztetést is intézzük, amihez ezek az iratok szükségesek:
- Születési anyakönyvi kivonat
- családi állapot igazolás: - házassági vagy házastárs halotti vagy válási végzés (ha hajadon vagy nőtlen volt az elhunyt akkor persze erre nincs semmilyen igazolás)
- személyi igazolvány (ha az igazolvány a kórházban eltűnt az intézmény kiad egy papírt melyben elismeri, hogy ők érte a felelősek, vagy ha még előtte eltűnt akkor a rendőrségen kell ezt bejelenteni és azt leadni nálunk helyette.)
- lakcím kártya (ha van, újtipusú igazolványnál,vagy régi mellett ha lakcím változtatás történt)
- 2001 után kiállított vezetői engedély (ha van)
- érvényes útlevél (ha van)

A Halotti anyakönyvi kivonat nem feltétele a temetésnek, tehát ha valamelyik itt említett irat nem áll rendelkezésére, a beszerzését átvállaljuk, közben a temetési ügyintézést ez nem akadályozza.

Ha az elhunyt nyugdíjas volt a nyugdíjfolyósító felé mi lejelentjük a halálesetet, ehhez a nyugdíjas törzsszámra is szükségünk van, ami a nyugdíj szelvényen, vagy a postai rózsaszínű csekk jobb alsó sarkában megtalálható.

Özvegyi nyugdíjigényléshez formanyomtatvány adunk, amit majd a halotti anyakönyvi kivonat elkészülte után, azzal és a házasságival kell a váci úti központba eljuttatni.

Kulcsszavak: belföldi halottszállítás , BUBIV , búcsúztatás , CARSOL , E & C , exhumálás , exhumálás ügyintézés , gépkocsis temetés , gyászjelentés , gyászközlemény , hagyományos temetés , halottszállítás , halottszállítás belföldön , halottszállítás külföldön , halottszállítási ügyelet , kegyeleti cikk , kegytárgy , koporsós temetés , koszorú készítése , krematórium , kriptába temetés , polgári búcsúztatás , polgári temetés , sírcsokor , síremlék , síremlék bontása , sírkőkészítés , szociális temetés , tanácsadás hagyatéki ügyben , temetés , temetés lebonyolítása , temetés ügyintézése , temetési engedély beszerzése , temetési kép , temetési koszorú , temetésszervezés , temetkezés , temető és krematórium , temető üzemeltetése , újratemetés , urna , urnás temetés

Segítő Kéz Temetkezési Szolgáltató fotók

Segítő Kéz Temetkezési Szolgáltató - Tudakozó.hu Segítő Kéz Temetkezési Szolgáltató - Tudakozó.hu Pesti irodánk Budai irodánk Urnadíszek Koporsók Koporsók Koszorúk Koszorúk