Automatikus bejelentkezés
belépés

SZA-CO Kft.

Kecskemét
6000 Izzó u. 2.

telefon: (76) 41 17 18
telefon: 76/506-659
telefon: 76/411-715
fax: 76/505-186
e-mail: info@sza-co.hu

Weboldal: http://www.sza-co.hu

Cégleírás:
A Sza-Co Kft. elsősorban nemzetközileg elismert cégek márkaképviseletét látja el, mint nagykereskedő. Nagy múltú, megbízható világcégek értékesítési láncolatába épült be, Közülük legjelentősebb forgalmat a GE Hungary Rt, a Robert Bosch Kft., a Henkel Magyarország Kft. Kozmetika, Háztartási Vegyi árú, és Ragasztás Technológia valamint a Schwarzkopf Professional üzletágak, Societe BIC, Kimberly-Clark Kft., a Procter & Gamble Kkt., G.E. Hungary Rt. Power Controls Divizio, a Vossloh-Schwabe Deutschland GmbH nagykereskedőjeként, disztribútoraként bonyolítunk.


Országos lefedettséget biztosító logisztikai hálózattal és üzleti kapcsolat rendszerrel rendelkezünk.

A Sza-Co Kft. jelenleg a G.E. Hungary Zrt. legnagyobb magyarországi márkaképviselője, de más nagy szállítóink vonatkozásában is országos viszonylatban meghatározó nagyságrendű a cégünk által bonyolított forgalom. A Robert Bosch Kft.-vel több mint 15 éve partneri kapcsolatban állunk.

Fogyasztási cikkek körében vevőink jelentős része a klasszikus kiskereskedői körbe tartózó vállalkozások. Vevőkörünk igen változatos összetételű, partnereink száma meghaladja a négyezret. Értékesítési területünk kiterjed a multinacionális cégek magyarországi üzletláncaira, hazai gyártó cégek beszállítói vagyunk, egyre szélesedő körben partnereink között tudhatunk szervízhálózatokat, a hazai üzletláncokat, független kereskedőket és professzionális fodrász felhasználókat.

Kulcsszavak: akkumulátor és szárazelem , autóalkatrész , fékdob , fényszóró , gépjárműalkatrész , kuplung , lámpatest , műszaki cikk és alkatrész, iparcikk , villamossági és szerelési anyag

SZA-CO Kft. fotók

SZA-CO Kft. - Tudakozó.hu