Automatikus bejelentkezés
belépés

SYGLAVI Egészségügyi Szolgáltató Kft.

Budaörs
2040 Csendes u. 2.

telefon: 23/444-330
e-mail: syglavi@t-online.hu
telefon: 23/444-331

Weboldal: http://www.syglavi.hu

Cégleírás:
Cégünk, magyar szabadalom alapján, olyan bőr és hajápoló szereket gyárt és forgalmaz, amelyek teljes mértékben természetes anyagokból készülnek. Kozmetikumaink az egészséges bőrben kb. 20 éves korig képződő, később már csak kisebb mennyiségben megtalálható, cukorszármazék vegyületet pótolják vissza, így mind az egészséges, mind a beteg bőr természetes módon regenerálódhat. Termékeinket a bemutató oldalunkon találják.

A fémtisztító-, ápoló- és fényesítő termékcsaládunk is teljes mértékben természetes anyagokból készül; zselés állagának köszönhetően igen hatékonyan tapad a fém felületére és tisztítja azt. A különféle fémfelületeket dörzsanyag nélkül tisztítja, ápolja és fényesíti. Az eredmény hosszú ideig fennmarad. Részletesebb ismertető a termékcsaládról az arra utaló menüpont alatt található.
Reméljük, felkeltettük érdeklődésüket! Tájékoztatást e-mailben és telefonon is bármikor szívesen adunk Önöknek; rendeléseiket az internet segítségével is elküldhetik.

Kulcsszavak: bőrápoló kozmetikum , bőrbetegség kezelés , egészségügy , ekcémakezelés , fejbőrápoló kozmetikum , fémtisztító szer , fényesítőszer , hajápoló kozmetikum , HYACINT , HYACINT kozmetikumok , kozmetikai termék forgalmazása , kozmetikum , MET-NETT , MET-NETT fémtisztító gyártása , MET-NETT fényesítőszer gyártása , pikkelysömör kezelése

SYGLAVI Egészségügyi Szolgáltató Kft. fotók

SYGLAVI Egészségügyi Szolgáltató Kft. - Tudakozó.hu