Automatikus bejelentkezés
belépés

SCANIA Hungária Kft.

Biatorbágy
2051 Rozália Park 1.

fax: 23/531-009
telefon: 23/531-000
e-mail: info@scania.hu
telefon: 06/30 8248882

Weboldal: http://www.scania.hu/

Cégleírás:
A jövedelmezőség növekedését célzó vállalatvezetés
Kitűzött célunk, hogy a világ legigényesebb ügyfeleinek a szükségleteik szerinti legversenyképesebb és l
egoptimálisabb megoldásokat kínáljuk. Termékeinknek és szolgáltatásainknak jól meg kell felelniük az ügyfeleink elvárásainak.
Szándékunkban áll megőrizni az ágazatban betöltött előkelő helyünket. Emiatt folyamatosan javítanunk kell szakértelmünket és munkamódszereinket, hogy felülmúlhassuk versenytársainkat.
Ennek elérése érdekében vezetőségünk a közös értékekre, alapelvekre és munkamódszerekre fókuszál.

Alapvető értékek :
A Scania jellegzetességét a cég termékei mellett - a járművek, a szolgáltatások és az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségek - az értékek, az alapelvek és a munkamódszerek alakítják.

Három alapvető érték - az "ügyfél mindenek előtt", az egyén tiszteletben tartása és a minőség - képezi mind a Scania vállalati kultúrája, mind pedig üzleti magatartása alapját. A Scania vezetői és más alkalmazottai az ügyfelek szükségleteire és tevékenységeire összpontosítják erőfeszítéseiket. Ezt azzal érik el, hogy az értékláncra fókuszálnak: a fejlesztéstől a termelésen és értékesítésen keresztül az ügyfeleknek nyújtott finanszírozási lehetőségekig és a járművek üzem közbeni szervizeléséig bezárólag. Az alkalmazottak minden ügyféllel szoros kapcsolatot alakítanak ki azzal, hogy figyelemmel kísérik az üzleti lehetőségeket egy jármű teljes életciklusán keresztül.

Kulcsszavak: alkatrész , autóbusz , autóbusz alváz , autóbusz szerviz , értékesítés , felépítmény , járműalkatrész , SCANIA , teherautó

SCANIA Hungária Kft. fotók

SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu SCANIA Hungária Kft. - Tudakozó.hu