Automatikus bejelentkezés
belépés

Révész Trans Kft.

Szorgalmatos
4441 Klapka u. 18.

telefon: 49/887-410
fax: 49/887-420
e-mail: revesztrans@reveszgroup.com

Nyíregyháza
4400 Szabadságbokor 1.

telefon: 49/887-410
mobil: 30/488-5009
fax: 49/521-447

Weboldal: http://www.reveszgroup.com

Cégleírás:
A Révész Trans Kft. 1998. február 1-én alakult meg és kezdte meg működését.
A Társaság alapítói a Révész Eurotrans Nemzetközi Fuvarozó Szállítmányozó és Szolgáltató Kft. és a Tiszai Vegyi Kombinát Rt.. Az alapítói szándékoknak megfelelően a Révész Eurotrans Kft. 1999 -ben a TVK Rt. üzletrészének kivásárlásával a Révész Trans Kft. 100 % -os tulajdonosává vált.
Intenzív fejlesztés eredményeként egy 170 járműszerelvényből - közúti vontatóból és speciális siló félpótkocsiból - álló eszközállománnyal 2000. év februárjától a Társaság bekapcsolódott a nemzetközi silós árufuvarozásba, amely a cég meghatározó tevékenységévé lépett elő.
Napjainkra a nemzetközi silós fuvarozásban résztvevő járművek darabszáma elérte a hatvanat, míg a Társaság munkavállalóinak száma az alakuláskori ötvenhat főről 150 fő-re emelkedett.
A silós fuvarozás háttérfeltételeinek javítása érdekében egy speciális silós járműszerelvény tisztító létesítésére került sor a Révész Trans Kft. tiszaújvárosi telephelyén, amely 2001. februárjában lett üzembe helyezve. A létesítményben korszerű technológia működtetésével végzik a siló félpótkocsik belső terének, szerelvényeinek kitisztítását és külső mosását. Ezáltal minimálisra csökkenthető az ömlesztett áruszállításban az anyagszennyeződés kockázata. A szolgáltatás külső partnerek részére is elérhető.
Logisztikai tevékenységünket a vámszolgáltatások területén is folyamatosan bővítjük. Nyíregyházi telephelyünkön vámügynökséget működtetünk.

Kulcsszavak: ADR fuvarozás , belföldi szállítmányozás , élelmiszer szállítás , export-import , fuvarozás , fuvarszervezés , gyűjtőfuvarozás , konténeres áruszállítás , közúti áruszállítás, fuvarozás , logisztika , műszaki vizsgáztatás , nemzetközi szállítmányozás, nemzetközi fuvarozás , ömlesztett áru szállítása , raklapos áru szállítása , raktározás , spedíció , szállítás , szállítmányozás , tehergépjármű javítása

Révész Trans Kft. fotók